1. Vissza

2022.01.11.

Újdonság: CrowdStrike Managed Security az ALSO Cloud Marketplace felületén

Általánosságban az adatvédelem, különösen a szellemi tulajdont érintő adatvédelem jelenti az egyik legösszetettebb kihívást, amellyel a vállalkozások napjainkban szembenéznek. Az ALSO digitális kiberbiztonsági platformja számos alkalmazást és szolgáltatást kínál a biztonsági szakértőknek, amelyek révén sikerrel felelhetnek erre. Most pedig a Forgalmazó elérhetővé teszi a vezető kiberbiztonsági vállalkozás, a CrowdStrike szolgáltatásait is a Cloud Marketplace felületén. A CrowdStrike Falcon natív felhőalapú platform egyszereplős megoldást kínál az adatvédelmi incidensek, az adatlopás és a kibertámadások megállítására az emberek, a technológiák és a folyamatok zökkenőmentes harmonizálásával.

A CrowdStrike Managed Security Service Partner Program olyan végponti biztonsági megoldást kínál az MSSP-knek, amely magas szintű védelmet, valamint könnyű telepítést és kezelést biztosít azok ügyfeleinek.

Jan Bogdanovich, az ALSO Holding (SIX tőzsde: ALSN) Consumptional Business részlegének vezető alelnöke így fogalmazott: „A CrowdStrike értékes új tagja a kiberbiztonsági megoldásokat tartalmazó portfóliónknak. Az ALSO Cloud Marketplace felülete komoly értéket képvisel a vállalat számára, és megtalálható rajta minden eszköz ahhoz, hogy a szolgáltatók egy platformon keresztül vezérelhessék, számlázhassák és kezelhessék a szolgáltatásokat. Magabiztosan állítjuk, hogy ez a leghatékonyabb módja az MSSP ajánlatok elküldésének és kezelésének.”

A termékek minden ALSO ország számára elérhetők az ALSO Cloud Marketplace felületén.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba:

Giorgio Ascoli

giorgio.ascoli@also.com
Martina Ascoli

martina.ascoli@also.com
Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com