1. Vissza

2021.12.17.

Új IT piactér kis- és középvállalkozásoknak, viszonteladóknak

A HP és a virtuális B2B piacterek szakértője, az ALSO egyesítették erőiket, hogy egy úttörő, professzionális módját kínálják a piaci elérésnek közös ügyfeleik, helyi viszonteladók, illetve Proximity partnerek számára: egy IT piacteret, ahol a HP piacvezető termékeivel egyidejűleg saját, kapcsolódó szolgáltatásaikat is megjeleníthetik és értékesíthetik.

A kis- és középvállalkozások közel fele nem rendelkezik saját informatikai részleggel, több mint háromnegyedük pedig jelentősen egyszerűsítené informatikai beszerzéseinek folyamatait. Nem hardverben vagy informatikai rendszerekben gondolkodnak – olyan megoldásokat keresnek, amelyek a legjobban szolgálják ügyfeleik érdekeit.

Számos viszonteladó még ma is hagyományos üzleti modellt követve működik, saját webáruházzal kevesen rendelkeznek. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi szolgáltatók diktálta digitális verseny fokozatosan nő.

„Az elkövetkező években az ALSO által működtetett HP Marketplace lesz az a platform, amely Proximity partnereinket az online terjeszkedésben támogatva összeköti az ökoszisztémát a végfelhasználó, a helyi viszonteladó és a forgalmazó között, hogy megfelelő megoldásokat és szolgáltatásokat tudjanak nyújtani” – nyilatkozta David Rozzio, a HP ügyvezető igazgatója.

Az ALSO e-kereskedelmi tapasztalatát és a HP megoldások területén szerzett szakértelmét ötvöző HP Marketplace egy kecsegtető ajánlat a végfelhasználók és viszonteladók számára egyaránt. A felületen kis- és középvállalkozások mindenre kiterjedő megoldáscsomagokat rendelhetnek meg hardverrel, szoftverrel és igény esetén akár informatikai támogatással is online. Szabadon választhatnak a különböző szolgáltatók, termékek és szolgáltatások között.

Az ügyfeleikkel hagyományosan szoros kapcsolatokat ápoló viszonteladók számára a piactér lehetővé teszi, hogy digitalizálják vállalkozásukat, növeljék online jelenlétüket és ezáltal elérésüket is.

„Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként mi vezetjük be ezt az innovatív megoldást. Az ALSO már nagyon korán, következetesen a piactér ötletére összpontosított webshopjával. Az itt szerzett tapasztalat a cég disztribúciós szakértelmével párosulva most kétszeresen térül meg viszonteladóink számára, akik vonzó csomagajánlatokat kínálhatnak a HP-tól és más jól ismert gyártóktól, és egyidejűleg saját szolgáltatásaikat is piacra dobhatják" – mondta el Gyárfás István, az ALSO Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az érdeklődő viszonteladók az ecom.hu@also.com e-mail címen kapnak bővebb tájékoztatást a csatlakozás lépéseivel kapcsolatban. Az HP Marketplace szabadon látogatható a www.hpmarket.com oldalon.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com