1. Vissza

2020.03.16.

A koronavírus következményei - az ALSO segíti partnereit

Az ALSO már a koronavírus megjelenése óta követi a vírus szociális és gazdasági hatásaival kapcsolatos fejleményeket, így mára számos olyan hathatós intézkedést sikerült foganatosítania, amelyek biztosítják az ellátási lánc folytonosságát, illetve az alkalmazottak, az ügyfelek és a partnerek személyes biztonságát. A találkozókra lehetőség szerint digitálisan kerül sor, a cégcsoport munkatársainak túlnyomó része pedig már egy ideje otthonról dolgozik.

Az ALSO igyekszik segíteni azon ügyfeleinek, akiknél a koronavírus következményei rövid távú likviditási problémákat okoznak. „Viszonteladó partnereinket – azok proaktív támogatása érdekében – folyamatosan elemezzük a csoporton belül, korábban bevezetett business intelligence megoldásaink segítségével. Így egy nagyon pontos és világos képünk van a cég lojális ügyfeleiről, akik bár szerkezetükben továbbra is egészségesek, ám most, a koronavírus következményeként mégis nehézségekbe ütközhetnek. Az érintett partnerek az ALSO-tól gyors és bürokráciamentes támogatást fognak kapni” – jelentette be Gustavo Möller-Hergt, az ALSO Holding AG vezérigazgatója.

Az értékesítés mennyiségétől és szintjétől függően az ALSO a fizetési célok kiterjesztését kínálja viszonteladói számára. Ennek megvalósítására az ALSO Holding két számjegyű, millió eurós kiegészítő likviditást bocsájt a cégcsoport rendelkezésre. A vállalat rugalmasan reagál az egyes viszonteladók, hitelkeretekkel kapcsolatos helyzetére is. A végrehajtás rövid időn belül lezajlik, az intézkedések jelenleg április végéig vannak érvényben. Újabb, felmerülő problémák esetén a vállalat azonban ezt követően is folytatja majd a KKV szektor viszonteladóinak megsegítését és tanácsadását. A témával kapcsolatos kérdéseit, kérjük, küldje a support4corona@also.com email címre.

Az ALSO minden tőle telhetőt megtesz ügyfelei, partnerei és alkalmazottai védelmében. A cégcsoport minden tagja igyekszik segítséget nyújtani ezekben a nehéz időkben. Hamarosan közzétesszük további konkrét intézkedések részleteit.

A sajtóközleményt teljes terjedelmében itt olvashatják: 20020316hu

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com