1. Vissza

2020.03.09.

Mai nappal indul új webshopunk

Örömmel értesítjük Partnereinket, hogy elindult új ALSO webshopunk, amelyet az alábbi linkre kattintva ér el: https://www.also.com/ec/cms5/5850/ShopStart.do

Az új rendszerbe InterLink webshopunk valamennyi felhasználói fiókja migrálásra került, így a belépés a korábban használt felhasználónévvel vagy e-mail címmel történhet, a jelszó-emlékeztető funkció használatát követően.

Bátorítjuk, hogy mielőbb jelentkezzen be és vegye használatba webáruházunkat, mely minden korábbinál fejlettebb keresőjével, részletesebb (jelenleg még angol nyelvű) termékleírásaival, nagyfelbontású termékképeivel segít Önnek gyorsan megtalálni a megfelelő terméket. Komplex rendeléseit az új webshopban táblázatos formában, a rendszerbe egyszerűen feltöltve is le tudja adni, az új termékfigyelő funkció pedig emailben értesíti, amint egy kiválasztott termék eléri az Ön által megadott célárat, vagy újra készletre kerül. Az ALSO webshop már egy éles rendszer, az itt leadott rendelések a szokásos módon kerülnek feldolgozásra.

Tudjuk, hogy az elmúlt hetekben a rendszereinkben történt fejlesztések és átalakítások sok partnerünknél nehézségeket okoztak a mindennapi munka során. Bízunk abban, hogy az ALSO webshop bevezetésével partnereinknek Magyarországon is egy olyan, Európa valamennyi országában bevált és jól működő eszközt tudunk biztosítani, amely nagymértékben fogja segíteni a munkájukat és szorosabbra fűzi a cégeink közötti együttműködést.

InterLink webshopunk ugyan még elérhető marad, de célunk az, hogy egy rövid, átmeneti időszakot követően minden partnerünk az új rendszerre térjen át.

WEBSHOP-INDÍTÓ AKCIÓ

Annak érdekében, hogy még nagyobb kedvet csináljunk partnereinknek az ALSO webshop kipróbálásához, az alábbi akciót hirdetjük meg:

A 2020 március 9. és 20. közötti bevezető időszakban az ALSO webshopban partnereink saját maguk által felvitt bármely 3 legnagyobb rendelés összértékétől függően százalékos árkedvezmény lehetőségében részesülnek, amelyet 2020. március 21-31. között vehetnek igénybe 3 általuk választott rendelésre:

 • 1% ha a bevezető időszakban a három rendelés értéke meghaladja a 200.000 Ft-ot
 • 1,5% ha a bevezető időszakban a három rendelés értéke meghaladja az 500.000 Ft-ot
 • 2% ha a bevezető időszakban a három rendelés értéke meghaladja az 1.000.000 Ft-ot

Éljen az akciónk nyújtotta előnnyel, mellyel március végéig akár nettó 600.000 Ft árréstöbbletet is elérhet!

Webshop bevezető akciónk további feltételei:

 • A bevezető időszakban egy, kettő vagy három rendelésből is összejöhet a meghatározott összérték.
 • Az akciót érintő rendeléseket partnereink képviselőinek saját maguknak kell felvinni a Webshop-ba.
 • A bevezető időszak végén értesítjük partnereinket az elért kedvezményszint mértékéről.
 • A három kiválasztott rendelés, melyre a kedvezmény mértéke igénybe vehető, rendelésenként legfeljebb nettó 10.000.000 Ft értékű lehet.
 • Amennyiben egy rendelésre érvényesíteni szeretné kedvezményét, úgy közvetlenül a rendelés felvitelét követően meg kell küldje a rendelésszámot kereskedelmi kapcsolattartójának.
 • Az akció azon partnereinkre érvényes, akikkel más visszatérítési vagy bónuszmegállapodásunk nincsen.
 • A kedvezmények speciális projekt-árazásu termékekre nem vehetők igénybe.
 • Az akcióban meghatározott árszintek, nettó árakat tükröznek.

2020 március 31.-ig tartó akciónk keretében a normál csomag kiszállítások partnereink telephelyére díjmentesen történnek! 2020. április 1.-től érvényes szállítási feltételekről webshopunkban tájékozódhat.

Nem vonatkozik a márciusi díjtalan szállítás a partnereink telephelyétől eltérő egyéni szállítási címre történő csomagszállításra, melynek díja nettó 1.690 Ft, valamint nagyméretű termékekre és raklapos szállításokra, melyekre egyedi szállítási díjak kerülnek meghatározásra.