Vrei să faci un business în Cloud? Hai în ALSO Cloud Marketplace!

Află mai multe. Vezi toate beneficiile platformei ALSO Cloud Marketplace!

Ce este ALSO Cloud Marketplace?

De ce să folosești platforma ASLO Cloud Marketplace

ALSO Cloud Marketplace este asemănător unui magazin online unde resellerii intră pentru a găsi, achiziționa și gestiona aplicații bazate pe cloud. ACMP oferă o experiență completă de comerț digital care permite resellerilor să cumpere și să furnizeze imediat software!

Din ALSO Cloud Marketplace îți poți gestiona toate serviciile pe care le vinzi către clienții tăi! Aici îți poți crea propriul One-Stop-Shop! Creezi și vinzi mixul de produse (servicii software) care răspunde cel mai bine nevoilor clienților tăi! Simplu si Rapid.

Ai access la un portofoliu mare de vendori!

Beneficiile Also Cloud Marketplace

Rapiditatea– poți crea clienți noi, utilizatori, departamente și servicii, cu aprovizionare automată, sub un minut

Facturare direct din ALSO Cloud Marketplace

Poți adaugă propriile servicii și crea pachete personalizate pentru clienții tăi

Suport 24h

Securitate – protejarea identității, siguranța datelor

Costuri reduse – nu investești în hardware, software sau servicii de mentenanță!

- Update automat

- Te poți folosi de serviciu oriunde și oricând!


SUBSCRIBE NOW

Vei fi contactat de un reprezentant ALSO Cloud Marketplace în cel mai scurt timp. Iți multumim pentru încredere!

Prin prezenta, sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate de către ALSO Technology SRL. Datele personale vor fi procesate, stocate și apoi șterse în conformitate cu cerințele legale. Aveți dreptul la informații, corectare, ștergere, restricționarea prelucrării, obiecții și transferabilitate a datelor. În plus, aveți dreptul de a face apel la autoritatea competentă de supraveghere a protecției datelor. Am fost informat că îmi pot revoca consimțământul în orice moment, cu efect pentru viitor, cu consecința că nu voi participa la stimulent. Furnizarea de date cu caracter personal este necesară pentru participare. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor aici: adresa de e-mail de confidențialitate.

Prin trimiterea datelor dumneavoastra sunteti de acord cu Declaratia noastra de Confidentialitate a datelor si cu Termenii de utilizare. Declaratia noastra de Confidentialitate. | Termenii de utilizare

Beneficiile Also Cloud Marketplace