Surface Pro 8 pentru afaceri

Achiziționați performanță maximă cu Surface Pro 8 pentru afaceri


Laptop, suport, tabletă – ce ți-ai dori mai mult de la un computer? Datorită capacității sale de transformare, Surface Pro 8 se integrează cu ușurință în orice mod de lucru. Vorbind despre performanță, acest dispozitiv este primul Surface Pro construit pe platforma Intel® Evo™ și se remarcă cu un procesor cu patru nuclee realizat de generația a 11-a. Funcțiile încorporate precum stocarea și încărcarea Slim Pen sau securitatea Microsoft Surface completează această bijuterie Surface.

Caracteristici pentru o flexibilitate maximă

Cel mai puternic Pro

Creșterea performanței cu două cifre și procesoarele Intel® Core™ din 11-a generație cu răcire activă încorporată pentru a îndeplini cele mai dificile sarcini.

Conexiuni rapide Thunderbolt™ 4

Creați-vă configurația productivă supremă cu mai multe monitoare 4K — transferați rapid fișiere mari cu un hard disk extern sau accesați mai multă putere cu un GPU extern.

Pixul gata de utilizat

Încărcarea fără fir și stocarea securizată în tastatura Surface Pro Signature pentru afaceri înseamnă că Surface Slim Pen 2 pentru afaceri este gata de utilizare oricând aveți nevoie de el.

4G LTE Advanced

Opțiunile eSIM sau Nano SIM încorporate înseamnă că alegerea este a ta pentru a oferi echipei tale o conexiune sigură și stabilă oriunde și oricând.

Ecran tactil PixelSense™ de 13” de la margine la margine de.

Ecranul tactil de înaltă rezoluție, calibrat individual, cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, este cel mai avansat afișaj Pro de până acum.

Până la 16 ore de viață a bateriei

Rămâneți conectat pe tot parcursul zilei cu până la 16 ore de autonomie a bateriei și încărcare rapidă.

Aveți nevoie de asistență pentru decizii?

Puteți obține informații despre produsele, serviciile sau prețurile seriei Microsoft Surface de la expertul local ALSO.