Portalul Microsoft E-learning al ALSO

Portalul E-learning ALSO este o baza de cunoștinte bogata în conținut dedicată ajutării partenerilor ALSO să învețe și să-și îmbunătățească valoarea serviciilor oferite.


E-learning sign in

Accesarea Portalului E-learning ALSO!

Începe întotdeauna cu o autentificare. Portalul este exclusiv pentru partenerii ALSO și poate fi accesat fie folosind datele de autentificare ale magazinului online ALSO, fie prin crearea unui cont.

Dacă sunteți deja autentificat pe una dintre ele nu mai este necesara nicio autentificare suplimentare. Este atât de simplu.

Nu sunteți încă un partener ALSO?

Deveniți un partener Cloud și obțineți acces la magazinul online ALSO:
Înscrieți-vă pentru a deveni partener ALSO

Sunteți deja un partener ALSO? Începeți cu ALSO Cloud Marketplace:
Înscrieți-vă la ACMP

Ce găsiți în portalul e-Learning?

O cantitate uriașă de conținut de învățare și materiale pentru pregătirea pentru examen, toate într-un singur loc. Ușor de căutat, găsiți cu siguranță cursul potrivit pentru călătoria dvs. profesională de învățare.

Microsoft Learn

Dezvoltați-vă la cerere abilitățile tehnice cu ajutorul platformei de învățare gratuită și interactivă Microsoft Learn.

Conținutul se concentrează pe creșterea competenței în produse Microsoft populare precum Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics și multe altele.

De asemenea, conținutul

Am ales experți de top în domeniu pentru a oferi exclusiv cursuri personalizate pentru partenerii ALSO, asigurând o experiență de învățare personalizată și receptivă.

Vă puteți aștepta să găsiți materiale și cursuri valoroase aplicabile scenariilor de caz de utilizare reală a clienților. Oferă cursuri în limbile engleză, germană, italiană, spaniolă, franceză, poloneză, olandeză, suedeză și multe altele.

Opțiunile noastre de formare includ sesiunionline, conduse de un instructor , care variază de la sesiuni de o oră la sesiuni de o zi sau cursuri de formare prelungite de 5 zile. Aceste cursuri oferă experiențe de învățare interactive și cuprinzătoare.

Webinariile noastre la cerere oferă sesiuni mai scurte, mai compacte, care pot fi accesate oricând, cu posibilitatea de a revedea conținutul ori de câte ori este nevoie.

Pentru o călătorie de învățare continuă și ghidată, oferim trasee de învățare cu videoclipuri conectate la cerere, eliminând necesitatea de a căuta componente individuale. Explorați aceste căi de învățare variate, adaptate la diferite preferințe și nevoi, în cadrul platformei noastre cuprinzătoare de formare.

Începeți să vă dezvoltați afacerea Cloud.

E-Learning sign in