ALSO
PREMIUM
SUPPORT

Clienți complecși?
Iată o soluție simplă

ALSO PREMIUM SUPPORT

Microsoft are un peisaj de produse diversificat și nu există doi clienți la fel. Pentru a vă asigura că oferiți cea mai bună soluție în fiecare scenariu, ALSO Premium Support este o soluție de la sine înțeleasă.

Solicită rechemare

ALSO PREMIUM SUPPORT

ALSO Premium Support oferă suport gestionat complet, de la un capăt la altul, pentru întreaga platformă Microsoft, pentru a vă satisface nevoile complexe ale dumneavoastră sau ale clienților dumneavoastră, pentru a vă extinde capacitățile sau pentru a acoperi soluțiile bazate pe soluții locale.

Rezolvarea rapidă a problemelor

Răspunsuri rapide, 24 de ore din 24 pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră - inclusiv asistență în situații critice pentru cele mai urgente cazuri

Servicii de consultanță

Îmbogățiți-vă cunoștințele, rezolvați-vă problemele și stimulați adoptarea cloud-ului de către clienți cu serviciul nostru de consultanță Microsoft Azure

Asistență IT

Rezolvați probleme IT complexe și maximizați eficiența tehnică a furnizării cloud-ului dvs. cu asistență dedicată și permanentă

Maximizați eficiența ofertei dumneavoastră de soluții

Este ideal pentru ISV, furnizorii de servicii gestionate și integratorii de sisteme, precum și pentru distribuitorii CSP care au o bază de clienți dinamică cu cerințe peste medie. Dacă sunteți un partener orientat spre creștere care dorește să își extindă afacerea, faceți acest lucru cu încredere, cu ajutorul sfaturilor de încredere ale ALSO.

Solicită rechemare

Textul cu litere mici

Nu există niciun dezavantaj în ceea ce privește asistența Premium ALSO. Este un serviciu cu valoare adăugată excelentă, care vă duce serviciul la nivelul următor. Cu toate acestea, există câteva condiții pe care ar fi bine să le cunoașteți.

  • Perioada minimă de abonament este de trei luni
  • Serviciul de consultanță este limitat la Microsoft Azure
  • Asistența se referă la toate versiunile tuturor produselor software și serviciilor online Microsoft disponibile în general și care pot fi lansate în comerț.

Solicită rechemare

ALSO Cloud Marketplace

Nu sunteți încă înregistrat la ALSO Cloud Marketplace? Acum este momentul. Înscrierea este gratuită și vă oferă acces la o selecție uriașă de produse de la Microsoft și de la alți furnizori.

Principalele beneficii dintr-o privire

Etichetare albă

Vânzări digitale

Informații de afaceri

Facturare ușoară

Servicii de comandă și furnizare

Suport 24/7

Actualizări automatizate pentru clienți