ALSO CLOUD
MANAGEMENT
SERVICE

Multiplicați-vă succesul cu ALSO și Microsoft Azure

ALSO CLOUD MANAGEMENT SERVICE

ALSO le permite furnizorilor de servicii gestionate, ISV și partenerilor să își concentreze eforturile operaționale pe punctele lor forte. Prin oferta noastră de servicii de gestionare a soluțiilor cloud, ALSO completează expertiza partenerilor și, în cele din urmă, îi ajută pe aceștia să își dezvolte oferta de cloud Microsoft Azure.

Solicită rechemare

SERVICIUL

Furnizarea serviciului ALSO Cloud Management Service se referă, în general, la gestionarea operațiunilor mediului Microsoft Azure. Aceasta se întâmplă atunci când datele clienților dvs. se află deja în cloud și doriți să oferiți servicii precum automatizarea, recuperarea, configurarea, monitorizarea și gestionarea identității, pentru a numi doar câteva dintre acestea. Mulți clienți se așteaptă ca aceste sarcini să fie gestionate de partenerii lor. ALSO vă permite să oferiți acest serviciu chiar dacă nu face parte din domeniul dumneavoastră de competență de bază.

Serviciul are o abordare de sus în jos a soluțiilor Cloud pentru clienți. De la definiția generală a soluțiilor de afaceri care rulează în cloud până la componentele Azure. Soluțiile pot consta din orice combinație de resurse Azure Platform as a Service (PaaS), Azure Software as a Service (SaaS), precum și Azure Infrastructure as a Service (IaaS). Aceasta adaugă o perspectivă asupra soluțiilor cloud ale acestor clienți cu ajutorul monitorizării, îmbunătățește poziția de securitate a platformei Azure prin aplicarea de patch-uri la mașinile virtuale din Azure și crește fiabilitatea prin configurarea și monitorizarea backup-ului serviciilor din Azure.

O privire de ansamblu asupra statutului soluției lor Cloud

Monitorizarea soluției de la un capăt la altul

Reacția de alertă de monitorizare a soluției

Procesarea cererilor în timpul definit de SLA-uri

Platformă Azure complet administrată în conformitate cu arhitectura dorită

Suport 24x7 pentru alerte și incidente extrem de critice

CÂȘTIG DE CAUZĂ

Dacă sunteți un furnizor de servicii gestionate sau un ISV existent, expertiza ALSO vă poate ajuta să vă extindeți afacerea, permițându-vă să vă alocați resursele mai eficient. Pentru noii furnizori de servicii gestionate, vă sprijinim prin acoperirea competențelor pe care este posibil să nu le aveți încă în cadrul echipei dumneavoastră, iar pentru ISV-uri, vă sprijinim prin acoperirea sarcinilor operaționale. În ambele scenarii, noi ne ocupăm de furnizarea serviciilor, iar dumneavoastră de vânzări și de gestionarea conturilor. Câștig de ambele părți!

Solicită rechemare

ALSO Cloud Marketplace

Nu sunteți încă înregistrat la ALSO Cloud Marketplace? Acum este momentul. Înscrierea este gratuită și vă oferă acces la o selecție uriașă de produse de la Microsoft și de la alți furnizori.

Principalele beneficii dintr-o privire

Etichetare albă

Vânzări digitale

Informații de afaceri

Facturare ușoară

Servicii de comandă și furnizare

Suport 24/7

Actualizări automatizate pentru clienți