1. inapoi

Termeni de utilizare

1. General
Bun venit pe site-ul nostru web. Vă rugăm să citiți termenii de utilizare din acest document. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești termeni.

2. Precizia, exhaustivitatea și actualitatea informațiilor
ALSO Technology SRL (denumită în continuare "ALSO") se străduiește să se asigure că informațiile de pe site-ul său web sunt corecte, complete și actualizate, dar nu răspunde pentru informații inexacte, incomplete sau eronate publicate pe acest site web.

3. Drepturi de autor
Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală sub formă de texte, imagini sau alt conținut de pe acest site web sunt deținute de ALSO sau au fost publicate cu acordul proprietarului respectiv. Orice copiere, partajare sau reproducere sau altă utilizare a informațiilor, mărci, imagini, texte, logo-uri sau părți ale acestora în scopuri comerciale este strict interzisă. În cazul în care doriți să reproduceți oricare dintre informațiile de pe acest site web, trebuie să depuneți o cerere de aprobare, către ALSO, la adresa de email privacy.ro@also.com

4. Datele dvs.
ALSO se angajează să utilizeze în mod responsabil datele personale (vezi declarația de confidențialitate a datelor). Ca utilizator al site-ului web, sunteți în întregime responsabil pentru toate informațiile pe care ni le trimiteți și verificați dacă drepturile terților nu sunt încălcate.

5. Link-uri către alte site-uri web
În unele circumstanțe, utilizarea de link-uri pe site-urile ALSO vă duce în afara rețelei și sistemelor Grupului ALSO. Grupul ALSO nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, exactitatea sau funcționalitatea acestor site-uri web terțe. Linkurile sunt furnizate cu bună credință, iar Grupul ALSO nu își asumă nicio responsabilitate pentru modificările aduse site-urilor terțe către care furnizăm link-uri. Furnizarea de link-uri către alte site-uri web nu reprezintă o recomandare din partea grupului ALSO. Vă recomandăm să verificați cu atenție informațiile legale și de protecție a datelor pentru alte site-uri web pe care le puteți vizita.

6. Garanție și exonerare
a)Acest site web este furnizat pe baza cunoștințelor actuale și a datelor disponibile. Este destinat exclusiv utilizării în Europa. Prin urmare, ALSO, nu oferă nicio garanție sau garanții, nici explicite, nici implicite, că materialul continut pe acest site este complet, corect, fiabil sau actualizat sau că nu încalcă drepturile terților sau că acest site web poate să fie accesat fără întrerupere sau defecte sau viruși. Informațiile furnizate nu constituie nicio garanție, asigurare sau răspundere din partea ALSO. Accesul și utilizarea acestui site web și încrederea pe informațiile furnizate sunt pe propriul dvs. risc.
b) site-ul ALSO și informațiile de referință pe care le conține sunt destinate informațiilor și vânzărilor. Informațiile de pe acest site web nu reprezintă cotații obligatorii și nici nu conțin sfaturi sau instrucțiuni referitoare la utilizarea produselor și serviciilor.
c) ALSO și / sau alte persoane însărcinate de noi să lucreze la crearea, proiectarea sau furnizarea acestui site nu își asumă nicio răspundere sau responsabilitate pentru daune directe sau indirecte, costuri, pierderi sau creanțe de răspundere de orice tip, rezultate din acces, utilizare, incapacitatea de utilizare, modificări ale conținutului, greșeli sau utilizarea altor site-uri web.

7. Modificări
ALSO își păstrează dreptul de a efectua modificări ale acestor condiții de utilizare sau a conținutului site-ului în orice moment, fără notificare prealabilă, în special în legătură cu produsele, specificațiile produsului, serviciile, prețurile și / sau disponibilitatea.

8. Legea aplicabila. Solutionarea disputelor
Orice diferende cu privire la interpretarea, executarea sau valabilitatea acestor Termeni vor fi soluționate pe cale amiabilă iar în cazul în care nu va fi posibil, acestea vor fi deferite spre judecare instanțelor competențe de la sediul ALSO. Legea aplicabilă va fi legea română.

Data: Martie 2020