ALSO Cloud Marketplace

Marketplace-ul tău local, cu o gamă largă de servicii Cloud și servicii cu valoare adăugată

Platforma ALSO Cloud oferă mult mai mult decât simpla furnizare automată de servicii cloud. Este cel mai cuprinzător marketplace cu servicii online de vânzări, suport și raportare, cu o gamă largă de servicii cloud.

ALSO Cloud Marketplace

Furnizorii de servicii Cloud
Companiile listate în ALSO Cloud folosesc Marketplace-ul nostru pentru a furniza rapid și ușor servicii către mii de parteneri din canal, dar și pentru clienții lor. Oferta lor este optimizată cu ajutorul serviciilor profesionale ALSO.

Furnizorii de software independenți în cloud (ISV)
ISV-urile Cloud din întreaga lume se pot alătura ALSO Cloud Marketplace cu un model de afaceri bazat pe abonamente. Piața software-ului vertical sau localizat este în creștere rapidă. ALSO Cloud Marketplace aduce ISV-uri cloud împreună cu mii de revânzători europeni și clienții finali ai acestora.

ALSO Cloud Marketplace
Cu ALSO Cloud Marketplace, furnizorii de cloud, ISV-urile de cloud și partenerii de canal se integrează și gestionează o gamă largă de servicii cloud și le adaptează la nevoile clienților lor - toate prin intermediul unui Marketplace Cloud personalizat. Platforma Cloud ALSO automatizează ciclul de viață al serviciilor cloud de la vânzări la facturare și oferă un mix de servicii cu valoare adăugată care să răspundă cel mai bine nevoilor industriei.

Partenerii ALSO
Partenerii din canal utilizează ALSO Cloud Marketplace pentru a selecta, vinde și gestiona serviciile cloud de pe piața locală de cloud și pentru a le combina cu produsele existente și serviciile cu valoare adăugată. Astfel, creează un mix de servicii care răspunde cel mai bine nevoilor pieței lor.

Clienții
Primesc oferte personalizate de la partenerii ALSO.

Utilizatorii
Utilizează serviciile cloud oferite de angajatorul lor.

De ce este ALSO Cloud Marketplace soluția potrivită pentru tine ?

BENEFICII PENTRU PARTENERII DE CANAL

  • O multitudine de servicii cloud. Obțineți acces la o gamă largă de servicii cloud de înaltă calitate de la mai mulți furnizori de cloud și ISV-uri cloud.
  • One-stop shop. Selectează, vinde și gestionează un mix unic de servicii din diferite categorii, cu cerere mare de piață.
  • Servicii cu valoare adăugată. Utilizați serviciile ALSO cu valoare adăugată, cum ar fi serviciile financiare și de marketing, pentru o abordane facilă a businesului cloud și pentru cel mai rapid timp posibil pentru intrarea pe această piață.
  • Localizare. Beneficiați marketplace local, în limba română, în moneda dvs., de asistența locală și expertiza de piață e echipei locale ALSO Technology.

BENEFICII PENTRU FURNIZORII DE CLOUD ȘI ISV-URILE CLOUD

  • Creșteți rapid cifra de afaceri. Furnizorii de cloud și ISV-urile cloud își pot crește veniturile, ajungând rapid și ușor la mii de parteneri de canal local și clienții lor.
  • Oferta de servicii ajunge repede pe piață. Lansați serviciile rapid pe ALSO Cloud Marketplace și concentrați-vă pe activitățile care creează cea mai mare valoare pentru dvs.
  • Reduceți costurile. Folosiți portofoliul de servicii ALSO și serviciile profesionale ALSO pentru a vă optimiza și a vă gestiona afacerea.

Ne puteți contacta aici:

Telefon: +40 31 630 0731

contact.ro@also.cloud