Surface Duo 2

Experimentați un nou mod de a face mai multe sarcini concomitent cu Surface Duo 2.


Acesta este mult mai mult decât un telefon! Deschideți-l și descoperiți două ecrane cu posibilități nelimitate. Datorită rapidității 5G, utilizatorii dvs. pot compara și contrasta conținutul din aplicațiile Microsoft 365, pot lucra în două aplicații una lângă alta și, pot scrie idei pe ecran.

Mobilitate cu o simplă rotire

Productivitate cu ecran dublu

Descoperiți multitaskingul pentru nivelul următor care nu vă părăsește niciodată — aplicații, site-uri web, fotografii și Microsoft 365 — într-un mod mai captivant pe două ecrane tactile de înaltă rezoluție.

5G rapid

Obțineți acces instantaneu la cele mai bune aplicații Microsoft 365 și la fiecare aplicație Android™ din Google Playstore, fără întârziere, timpi de încărcare mai rapizi și o conexiune mai bună și mai stabilă în 5G.

Noua camera cu lentile triple

Camera Dynamic Triple Lens surprinde fotografii vibrante, de înaltă calitate și videoclipuri 4K pe două ecrane, în timp ce le vizualizează, le editează și le livrează pe dispozitivele dvs.

Ultra-subțire și flexibil

Două noi display-uri PixelSense™ Fusion de 5,8 inch, incredibil de subțiri, de înaltă rezoluție, se deschid la o suprafață extinsă de 8,3 inch, care se adaptează la toate modurile în care pot fi făcute lucrurile.

Faceți mai mult cu două ecrane

Urmăriți producția în timp real și notați-vă informațiile una lângă alta. Vedeți oamenii din apelul dvs. video Microsoft Teams pe un ecran și trimiteți-le mesaje în chatul întâlnirii pe celălalt.

Aveți nevoie de asistență pentru decizii?

Puteți obține informații despre produsele, serviciile sau prețurile seriei Microsoft Surface de la expertul local ALSO.