Surface Laptop Studio

Dezvoltatorii, designerii, inginerii și analiștii de date au un lucru în comun: Funcționează mai bine cu noul Surface Laptop Studio


Combinând laptopul de afaceri și studioul de creație, acest Surface este însoțitorul perfect pentru creatorii care au nevoie atât de flexibilitate, cât și de performanță. Este cel mai puternic Surface de până acum și oferă cea mai înaltă performanță grafică dintre toate dispozitivele Surface. Implementarea simplificată, managementul modern al dispozitivelor și securitatea încorporată bazată pe cloud adaugă și mai multă valoare modurilor de lucru versatile.

Performance package for easygoing creations

Rulați software intensiv

Un laptop de afaceri puternic care vă permite să lucrați fără probleme cu software-e precum Adobe® Premiere® Pro, Photoshop®, Lightroom®, Autodesk® AutoCAD®, Dassault SOLIDWORKS™ și multe altele.

Intel® Core™ alimentat cu patru nuclee

A quad-core powered 11th Gen Intel® Core™ Processor handles your most complex workloads. Get incredible power and performance to focus on work in a whole new way.

Cele mai bune performanțe grafice

Rulați sarcini de lucru intense de calcul cu performanță grafică alimentată de GPU-ul pentru laptop NVIDIA® RTX™ A2000 lider în industrie, care oferă viteză, portabilitate și fiabilitate la nivel de întreprindere.

Stația de lucru supremă

Cu ajutorul tehnologiei Thunderbolt™ 4, deblocați configurația supremă de producție. Andocare pentru extindere la monitoare duble 4K sau la accesorii suplimentare.

Experiență incomparabilă cu stiloul digital

Luați notițe și desenați cu mai multă precizie pe afișajul Surface Slim Pen 2 120Hz. Motorul tactil face ca scrisul și desenul pe ecran să se simtă ca și cum se mișcă pe hârtie.

Lucrați din mers, toată ziua

Până la 19 ore de viață a bateriei și pauze eficiente cu un mod de așteptare care prelungește durata de viață a bateriei atunci când sunteți în deplasare. Wi-Fi rapid și fiabil 6 pentru performanțe mai bune în zonele urbane.

NAveți nevoie de asistență pentru decizii?

Puteți obține informații despre produsele, serviciile sau prețurile seriei Microsoft Surface de la expertul local ALSO.