Resurse ale partenerilor Microsoft


Alăturați-vă Rețelei de parteneri Microsoft

Duceți-vă afacerea de cloud la următorul nivel

Odată ce vă alăturați rețelei de parteneri Microsoft și vă înscrieți în programul de parteneri Cloud Solution Provider, puteți obține acces la o gamă largă de resurse și servicii exclusive Microsoft și ALSO – toate fiind concepute pentru a vă accelera afacerea de cloud.

Instruire și certificare

Accesați o colecție completă de opțiuni de instruire și certificare ALSO și Microsoft, precum și pe noua platformă e-learning ALSO, care sunt concepute pentru a vă oferi cunoștințe tehnice.

Oportunități de co-vânzare

Învață să creezi o strategie de vânzare profitabilă, bazată pe rezultate, extindeți-vă raza de acțiune și creșteți-vă afacerea.

Stimulente

Descoperiți stimulentele financiare și de program concepute pentru a vă ajuta să vă extindeți soluțiile și afacerea.

Drepturi de utilizare internă

Obțineți drepturi de utilizare internă valoroase pentru o gamă de produse Microsoft.

Servicii „Go-to-market”

Accesați o gamă largă de servicii și soluții de introducere pe piață de la ALSO și Microsoft care vă pot ajuta să generați mai mulți clienți potențiali și să accelerați creșterea afacerii dvs.

Alimentați-vă creșterea afacerii cu stimulentele Microsoft

Câștigați fonduri de marketing cooperativ prin programele de stimulare Microsoft atunci când vă implicați în activități care susțin cunoașterea produselor Microsoft. Solicitați fonduri atunci când vă înscrieți la planuri de asistență pentru lansare pe piață ALSO și primiți recompensă pentru că vă ajutați clienții să-și atingă obiectivele.

Aflați mai multe

Mai multă profitabilitate prin co-vânzare

Vindeți împreună cu Microsoft și aveți șansa de a prezenta soluțiile companiei dvs. direct clienților prin intermediul pieței comerciale Microsoft. Folosiți marca Microsoft pentru a construi încrederea clienților și pentru a consolida relațiile existente, îmbogățind în același timp ofertele clienților cu specializările dumneavoastră.

Aflați mai multe

Îmbunătățiți capacitățile afacerii dvs. cu drepturi de utilizare internă

Obțineți acces la o gamă largă de drepturi de utilizare internă pentru produsele și soluțiile Microsoft și ajutați-vă afacerea să creeze aplicații și servicii inovatoare bazate pe Microsoft. În acest fel, organizația dvs. poate afla despre cea mai recentă tehnologie cloud de la Microsoft, poate vinde soluții cloud mai eficient și vă poate îmbunătăți capacitățile de afaceri.

Aflați mai multe

Accelerați-vă strategia de lansare pe piață cu ALSO

Indiferent dacă doriți să implicați clienții existenți sau să vă apropiați de alții noi, ALSO vă poate oferi serviciu complet, de la campanii interesante de generare de clienți potențiali și active de marketing personalizate cu etichetă albă până la programe cofinanțate și întâlniri de strategie. Să definim, să construim și să furnizăm împreună strategia dvs. de marketing digital. În plus, puteți accesa și mai multe resurse de lansare pe piață de la Microsoft!

Descoperiți planurile de asistență pentru lansare pe piață ale ALSO

Consultați resursele de lansare pe piață ale Microsoft

Descoperiți mai multe resurse Microsoft

Sunteți pregătit să deveniți partener cloud ALSO?

Urmați acest proces simplu în trei pași

Alăturați-vă rețelei de parteneri Microsoft (MPN)

Alăturați-vă

Înscrieți-vă în programul Furnizor de soluții cloud în calitate de revânzător indirect

Înscrieți-vă

Înscrieți-vă în ALSO Cloud Marketplace

Înscriere