1. inapoi


Creșteți colaborarea cu HP și Poly

poarta de acces către soluții de lucru hibride îmbunătățite

Îmbunătățiți munca hibridă acum


Maximizați-vă profiturile cu accesorii și servicii HP Attach

Extindeți-vă ofertele și îmbunătățiți experiența clienților dvs. integrând accesoriile și serviciile HP Attach în soluțiile lor hardware HP. Gama noastră de periferice HP, incluzând acum căști de afaceri Poly premium, vă permite să construiți ecosisteme hardware cuprinzătoare care susțin performanțe superioare într-un mediu de lucru hibrid.


Extindeți-vă ofertele

Deveniți distribuitorul unic de încredere

Am selectat o selecție de periferice HP pentru a vă împuternici creșterea și pentru a vă consolida reputația de reseller unic de încredere. Portofoliul nostru include:

Accesorii esențiale

Oferiți clienților perifericele indispensabile, disponibile pentru achiziție imediată.

Instrumente de productivitate și colaborare

Vindeți accesorii care întăresc munca hibridă, cu noul nostru plus, căștile de afaceri premium Poly.

Deblocați recompense cu puncte Bonus Club

Câștigați puncte bonus Club cu fiecare tranzacție eligibilă care implică hardware HP, periferice și soluții Poly. Acumulați puncte pentru a accesa o gamă largă de oferte exclusive, îmbunătățindu-vă călătoria de cumpărare și adăugând valoare semnificativă fiecărei tranzacții.


Începeți să câștigați recompense


Pachet de periferice pentru o experiență HP completă

Furnizați un pachet complet de îmbunătățiri hardware HP, inclusiv monitoare, pachete de îngrijire și produse Poly, asigurându-vă că clienții dvs. au tot ce au nevoie.

Raționalizați-vă vânzările de hardware

Cu upselling periferic integrat, accesoriile esențiale sunt poziționate la punctul de vânzare, îmbunătățind experiența de vânzare și sporind veniturile. Alegeți și promovați hardware-ul și perifericele HP și combinați-le cu produsele Poly pentru un pachet imbatabil. Această sinergie a accesoriilor și serviciilor Poly și HP vă permite să atingeți două obiective simultan: creșterea profiturilor și optimizarea satisfacției clienților. În plus, profitați de suportul personalizat ALSO pentru asistență personalizată.


Cumpărați acum și câștigați puncte Bonus Club


Se aplică termeni și condiții. Puncte câștigate numai pentru tranzacțiile eligibile.