1. inapoi

Depășiți limitele HP cu periferice de top

Deblocați o profitabilitate mai mare cu vânzările de accesorii și servicii HP

Vindeți accesorii și soluții atent selectate pentru a completa achizițiile de hardware HP ale clienților dvs. Perifericele HP vă permit să furnizați ecosisteme/configurații hardware cuprinzătoare, astfel încât să puteți susține performanțe superioare și să îmbunătățiți experiența clientului.

Setați-vă ca un revânzător unic de încredere

Consolidarea perifericelor noastre HP este o idee concepută pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă poziționați ca magazin unic de încredere, pe care clienții se pot baza.

  • Prezentați/vindeți accesorii esențiale
    unele accesorii sunt pur și simplu necesare. Oferiți-le clienților dumneavoastră șansa de a le cumpăra mai întâi de la tine.
  • Îmbunătățiți productivitatea și colaborarea
    asigurați satisfacția clienților prin vânzarea accesoriilor de care au nevoie pentru a consolida soluțiile de lucru hibride. Ce este nou: acum, cu căștile Poly Premium Business adăugate în portofoliu, suntem #puterniciîmpreună
  • Deblocați punctele Bonus Club suplimentare
    câștigați puncte Bonus Club pentru o gamă largă de produse hardware și periferice HP și soluții Poly.

Atașați soluțiile preferate ale consumatorilor la fiecare achiziție

Gruparea perifericelor deschide calea pentru tot ceea ce au nevoie clienții tăi pentru a-și duce hardware-ul HP la următorul nivel – de la monitoare la Care Pack și Poly.

Începeți acum vânzările de hardware – optimizat mai bine ca niciodată

Cu vânzări periferice integrate, accesoriile esențiale se află chiar la punctul de vânzare – mai bine decât ca o idee ulterioară. Și acum, cu accesoriile și serviciile Poly și HP, puteți împușca doi iepuri dintr-un foc: creșteți veniturile și optimizați experiența de vânzare a clienților dvs.!

Alegeți-vă hardware-ele și perifericele HP

Pachet cu Poly