Partenerul DVS. de Cloud

Descoperiți cum vă putem sprijini în dezvoltarea afacerii dvs. de cloud și ce puteți face pentru a deveni partener.


Deveniți partener

Cum va putem ajuta?

DEVENITI PARTENER ALSO

Urmati cei 3 pasi

RESURSE DE PARTENER MICROSOFT

Accesati resursele Microsoft

CONTACTATI ECHIPA ALSO

Luati legtura cu noi

BENEFICIILE PARTENERILOR

În calitate de furnizor de soluții cloud Microsoft (Cloud Solution Provider - CSP), calitatea de partener indirect cu ALSO deschide o lume de noi oportunități și beneficii care vă pot ajuta să vă accelerați vânzările de soluții cloud.

Acces gratuit la ACMP

Începeți să vindeți portofoliul de cloud Microsoft și alte soluții terțe prin intermediul ALSO Cloud Marketplace.

Configurare fără întreruperi

Treceți de la ofertă la furnizarea de servicii în doar câteva clicuri.

Asistență 24/7

Obțineți asistență completă, în limba dvs. locală, pentru toți furnizorii și toate produsele direct de la ACMP.

Instruire completă

Accesați totul, de la webinarii introductive scurte până la zile complete de instruire. Obțineți pregătire pentru certificare, laboratoare de instruire, tichete de examen și căi de învățare logice în toate domeniile de soluții.

Venituri recurente

Obțineți toate instrumentele „as a service” de care au nevoie clienții dvs. și asigurați-vă fluxuri de venituri constante și previzibile.

Dezvoltați-vă afacerea cu ALSO Cloud Marketplace

ALSO Cloud Marketplace face mai ușor ca niciodată adaptarea serviciilor la nevoile clienților dumneavoastră. Combinați gama noastră largă de soluții cloud cu ofertele dvs. existente de produse și servicii. După ce ați ales serviciile, setați prețuri personalizate și trimiteți oferte instantaneu.

Aflați mai multe

Accesați stimulentele, resursele și beneficiile uimitoare de la Microsoft și ALSO

În calitate de revânzător indirect, sunteți eligibil pentru o gamă largă de servicii Microsoft care vor oferi beneficii uriașe pentru întreaga organizație. Profitați de stimulente exclusive de vânzări, certificări esențiale, oportunități de co-vânzare, drepturi de utilizare internă și multe, multe altele.

Aflați mai multe

Obțineți asistență de prevânzare, marketing și vânzări complete de la ALSO

Odată ce ați devenit partener, ALSO este în poziție unică pentru a vă ajuta să configurați și să implementați soluții cloud. Echipa noastră de experți în produse și vânzări vă poate oferi asistența de care aveți nevoie pentru a defini și implementa cele mai bune soluții cloud pentru clienții dvs. Obțineți totul, de la prevânzări și vânzări la asistență cu furnizarea completă de marketing și nu numai.

Aflați mai multe