ALSO PROFESSIONAL SERVICES

Profitați la maximum de furnizarea de cloud

ALSO Professional Services

Fie că ne place sau nu, peste 80 % dintre întreprinderi fie implementează, fie au adoptat deja pe deplin cloud-ul. Vestea bună este că există o multitudine de oportunități fără precedent pentru furnizorii de soluții cloud. Provocarea este reprezentată de o bază de clienți dinamică, cu nevoi în continuă schimbare.

Solicită meeting

SERVICIUL

Abordarea ALSO garantează că sunt acceptate migrări de orice amploare, durată, cost și complexitate. Serviciile noastre profesionale acoperă aspectele practice ale migrării clienților dvs. către cloud, în timp ce consultanța noastră permite o livrare personalizată care să se potrivească cel mai bine cerințelor unice ale acestora. Lucrăm direct cu partenerii pentru a oferi nivelul de expertiză necesar - pentru toate dimensiunile de migrare.

Aliniere

  • Ce va fi migrat?
  • Cum vor fi îmbarcați noii clienți și servicii?

Evaluare

  • Ce intră în sfera de aplicare a migrației?

Dezvoltare

  • Cum se vor conecta clienții?
  • Cum se vor interconecta aplicațiile și serviciile?
  • Cum se vor autentifica utilizatorii?

EVALUARE

Consultanții noștri certificați și experimentați realizează o analiză a infrastructurilor, a obiectivelor și cerințelor de afaceri ale clienților dumneavoastră, cu un preț bazat pe rezultat. Acesta evaluează volumul de lucru, migrarea și testarea, rezultând un plan pentru migrarea și implementarea lor în cloud.

Solicită rechemare

MIGRAȚIE

Serverele pe care rulează aplicațiile de afaceri sunt migrate în cloud în urma unui proces testat în caz de eșec și extrem de automatizat, cu un timp de nefuncționare cât mai scurt posibil. Utilizăm metodologii bazate pe cele mai bune practici pentru a evalua infrastructura și aplicațiile, pentru a planifica și proiecta migrarea și pentru a implementa un mediu de servere consolidat, flexibil și rezistent. După ce migrația este finalizată, putem oferi un serviciu IT complet gestionat, în funcție de resursele, competențele și cerințele dumneavoastră interne.

Solicită rechemare

ALSO Cloud Marketplace

Nu sunteți încă înregistrat la ALSO Cloud Marketplace? Acum este momentul. Înscrierea este gratuită și vă oferă acces la o selecție uriașă de produse de la Microsoft și de la alți furnizori.

Principalele beneficii dintr-o privire

Etichetare albă

Vânzări digitale

Informații de afaceri

Facturare ușoară

Servicii de comandă și furnizare

Suport 24/7

Actualizări automatizate pentru clienți