ALSO
MIGRATION
ASSESSMENT

Schimbarea jocului Azure CSP

FREE ALSO
MIGRATION ASSESSMENT

Migrarea clienților către programul Azure Cloud Solution Provider vă permite să oferiți un ecosistem de produse suplimentare și să adăugați mult mai multă valoare.

Solicită rechemare

SERVICIUL

Evaluarea de migrare ALSO ajută distribuitorii și clienții să își migreze resursele și abonamentele Azure non-Cloud Solution Provider existente către abonamentele CSP pentru a realiza întregul potențial al unei noi relații cu Microsoft.

FAZA 1

Evaluarea și planificarea oferă informații despre infrastructura actuală și disponibilitatea acesteia de a trece la abonamentul CSP, precum și despre etapele care trebuie parcurse pentru ca migrarea să fie un succes.

FAZA 2

Faza de asistență pentru migrare și de urmărire post-migrare este destinată să sprijine clientul în crearea configurației Azure de destinație, astfel încât resursele acceptate să poată fi mutate, iar pentru resursele neacceptate să fie identificate soluții de rezolvare.

PIAȚA ȚINTĂ

Evaluarea de migrare ALSO este destinată partenerilor și clienților acestora care doresc să migreze orice alt abonament către abonamentul CSP pentru a beneficia de modelul de preț disponibil în cadrul programului CSP.

Solicită rechemare

AVANTAJE PENTRU
REVÂNZĂTOR ȘI CLIENT

Revânzătorii pot oferi servicii profesionale de înaltă calitate clienților pentru a pune bazele unei relații pe termen lung.

Clienții pot comanda servicii de asistență profesională pentru migrarea între abonamente. Bazat pe cele mai bune practici Microsoft și cu consultanți experimentați.

Înregistrați-vă pentru ALSO Cloud Marketplace

ALSO Cloud Marketplace

Nu sunteți încă înregistrat la ALSO Cloud Marketplace? Acum este momentul. Înscrierea este gratuită și vă oferă acces la o selecție uriașă de produse de la Microsoft și de la alți furnizori.

Principalele beneficii dintr-o privire

Etichetare albă

Vânzări digitale

Informații de afaceri

Facturare ușoară

Servicii de comandă și furnizare

Suport 24/7

Actualizări automatizate pentru clienți