ALSO Consultancy Services

Sprijinim partenerii Microsoft pentru a construi afaceri cloud profitabile oferindu-le îndrumare de specialitate, asistență și resurse pentru navigarea în complexitatea pieței cloud. Serviciile noastre de consultanță au scopul de a optimiza strategiile de vânzări, de a îmbunătăți cunoștințele tehnice și de a identifica oportunități de creștere pentru afacerea dvs.

Vreau să fiu sunat

Serviciul

ALSO Consultancy Services este un serviciu conceput pentru a ajuta partenerii Microsoft să navigheze prin complexitatea pieței cloud, optimizând în același timp strategiile de vânzări, îmbunătățind cunoștințele tehnice și identificând oportunitățile de creștere. Echipa noastră de experți oferă asistență în domenii precum:

Dezvoltarea strategiei de vânzări

Elaborăm abordări eficiente de vânzări pentru soluții cloud.

Asistență tehnică

Depanarea și rezolvarea problemelor tehnice pentru parteneri și clienții acestora.

Oportunități de extindere a afacerii

Identificarea de noi căi de creștere în ecosistemul Microsoft Cloud.

Scenarii tipice

Furnizori independenți de software (ISV):
ajutarea ISV-urilor să integreze și să implementeze aplicații și servicii bazate pe cloud pentru clienții lor, îmbunătățindu-le portofoliul de produse și acoperirea pe piață.

Revânzători:
asistarea revânzătorilor în marketingul, vânzarea și sprijinirea eficientă a soluțiilor Microsoft Cloud, permițându-le să își extindă ofertele și baza de clienți.

Integratori de sistem:
Colaborarea cu integratorii de sisteme pentru a proiecta, implementa și optimiza soluții cloud complexe pentru clienții lor, îmbunătățind în același timp eficiența operațională și reducând costurile.

Furnizori de servicii gestionate:
ghidarea MSP-urilor în dezvoltarea și gestionarea unei game cuprinzătoare de servicii cloud, de la gestionarea infrastructurii la asistența pentru aplicații, asigurând experiențe de înaltă calitate pentru clienți și o creștere pe termen lung.

Beneficii pentru revânzători

Prin parteneriatul cu ALSO Consultancy Services, revânzătorii se pot aștepta la:

Consolidarea relațiilor partener-canal

Îmbunătățirea cunoștințelor și expertizei Azure

Îmbunătățirea satisfacției clienților

Creșterea veniturilor și profitabilității

Profitați de experiența echipei noastre locale în arhitectură cloud, asistență pre-vânzare, management de proiect și servicii de instruire pentru a vă accelera timpul de lansare pe piață și a crește fluxurile de venituri. Serviciile noastre de consultanță în afaceri, inclusiv analiza pieței și dezvoltarea strategiei de lansare pe piață, vă vor asigura că ieșiți în evidență față de concurență și vă veți atinge obiectivele de afaceri. Aveți încredere în ALSO pentru a oferi resursele și sprijinul de care aveți nevoie pentru a reuși pe piața cloud.

Vreau să fiu sunat