ALSO MICROSOFT
AZURE DEPLOYMENT

E TIMPUL SĂ AUTOMATIZĂM

ALSO MICROSOFT
AZURE DEPLOYMENT

Microsoft Azure poate fi acum implementat rapid, repetabil și profitabil - fără a fi nevoie de expertiză tehnică aprofundată.

Solicită rechemare

SERVICIUL

Implementarea Microsoft Azure ALSO se ocupă de o mare varietate de sarcini de implementare a încărcăturii de lucru Azure. Ea poate fi chiar personalizată în funcție de datele furnizate de parteneri pentru a asigura o configurare adecvată. De exemplu, punerea la dispoziția unui client a unor birouri virtuale Azure sau a altor servicii a devenit super ușoară, deoarece:

SCENARII TIPICE

Deseori aveți nevoie de expertiză internă; este nevoie de mult timp; este dificil de gestionat; iar la sfârșitul zilei, marja de profit este minimă. Nici inginerilor nu le place prea mult, pentru că este o muncă repetitivă.

Dar tocmai pentru că este repetitivă, poate fi automatizată.

Și exact asta am făcut cu implementarea Microsoft Azure ALSO. Experții noștri ALSO Azure au creat un set de automatizări bazate pe cele mai bune practici Microsoft și având în vedere clienții SMB.

Solicită rechemare

ACUM MAI UȘOR CA NICIODATĂ

Și datorită simplității, vitezei și scalabilității implementării Microsoft Azure, partenerii își pot extinde serviciile cu o ofertă cu marjă mare de profit fără a angaja mai mulți oameni.

De asemenea, partenerii pot utiliza API-ul nostru ALSO Cloud Marketplace și integrarea cu Microsoft Cloud pentru a-și crea propria automatizare. În acest fel, serviciile lor de implementare pot fi construite pentru a se potrivi profilului specific al clienților lor.

Solicită rechemare

ALSO Cloud Marketplace

Nu sunteți încă înregistrat la ALSO Cloud Marketplace? Acum este momentul. Înscrierea este gratuită și vă oferă acces la o selecție uriașă de produse de la Microsoft și de la alți furnizori.

Principalele beneficii dintr-o privire

Etichetare albă

Vânzări digitale

Informații de afaceri

Facturare ușoară

Servicii de comandă și furnizare

Suport 24/7

Actualizări automatizate pentru clienți