1. inapoi

30.06.2021

Securitate suplimentară pentru contul Dvs. de webshop!

Cu autentificarea cu mai mulți factori (MFA), ALSO oferă clienților care s-au înregistrat în webshop-ul ALSO măsuri de siguranță suplimentare și protecție împotriva fraudei și hacking-ului.

Phishing, Ransomware, DoS - securitatea cibernetică este o preocupare de zi cu zi. O abordare activă și previzibilă a acestor amenințări devine din ce în ce mai importantă. ALSW a implementat de mai multe luni autentificarea multi-factor a Webshop-ului, un instrument de înaltă securitate cu cel puțin doi factori sau obstacole. Din ce în ce mai mulți clienți sunt atrași de acest instrument de securitate. Într-adevăr, soluția este foarte ușoară: se bazează pe o parolă bazată pe timp (TOTP). Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să instaleze o aplicație gratuită, care poate genera parole bazate pe timp (de exemplu, MS Authenticator). După configurarea inițială, de fiecare dată când dorește să intre în Webshop, clientul va introduce pur și simplu un cod, care este generat continuu la fiecare 30 de secunde.

MFA ajută la protejarea datelor companiei prin adăugarea unui strat suplimentar de securitate. Informațiile sunt mai sigure, deoarece potențialii hoți ar trebui să fure atât parola, cât și telefonul. În plus, dispozitivele mobile sunt de obicei blocate, necesitând un PIN sau o amprentă digitală pentru deblocare, ceea ce adaugă o dificultate suplimentară dacă cineva dorește să utilizeze credențialele MFA. Este un pas rapid (în plus) pentru a câștiga securitate în plus pentru fiecare client.

Securitatea datelor clienților noștri este, de asemenea, una dintre preocupările ALSO și, din acest motiv, ALSO va lansa o campanie pentru a îndemna clienții săi care își folosesc Webshop-ul sa treacă la optiunea MFA. O descriere detaliată a gestionării este disponibilă pe pagina de conectare a magazinului web și pe următorul link: Autentificare Multifactor