1. inapoi

20.04.2021

New2Next: Experimentați viitorul digital la ALSO CTV

Pentru a patra oară de la începutul pandemiei, ALSO găzduiește un eveniment pur virtual: evenimentul internațional Channel Trends+Visions 2021. Sub motto-ul "New2Next", ziua va fi dedicată schimbării. Lista de top a vorbitorilor variază de la reprezentanți ai unor furnizori renumiți, precum Microsoft, HP sau Epson, la Raphael Gielgen de la Vitra, care a descoperit tendințele, la Christoph Magnussen, podcasterul primei ore de New Work, la Gustavo Möller-Hergt, CEO al ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Punctele centrale ale evenimentului abordează și alte subiecte, nu doar cele care se referă la sectorul IT: Cum să ne adaptăm la noua "realitate la distanță"? Cum folosim, în calitate de canal, conceptul "as-a-service" pentru a deschide calea proceselor de producție și a rețelelor de administrare virtuală pentru companii, susținute de cloud și, în același timp, pentru a asigura succesul pe termen lung al propriilor noastre companii? Putem folosi oportunitățile pe care ni le oferă internetul obiectelor pentru a îmbunătăți locurile de muncă și a contribui la lupta împotriva pandemiei? Cum putem proteja în mod eficient întreprinderile și persoanele fizice împotriva valului de criminalitate informatică? Este inteligența artificială pregătită să transforme conceptele în produse comercializabile?

Întreaga zi este plină de subiecte care abordează aceste aspecte și multe alte întrebări legate de tehnologia IT, sustenabilitate și noile medii de lucru. În plus, producători renumiți, precum și ISV-uri vor oferi informații despre noile produse și tehnologii. Și cum un târg comercial se hrănește întotdeauna din întâlniri, angajații săi, precum și cei ai ALSO, vor fi disponibili pe tot parcursul zilei pentru întrebări și discuții.

Târgul va avea loc pe 19 mai, între orele 9 și 17, iar discursurile vor fi transmise în direct de la 9 la 10 și de la 14 la 15. Înscrierea la evenimentul gratuit este posibilă în orice moment pe site-urile tuturor țărilor ALSO - www.alsoctv.com

Contactați ALSO Holding AG:

Beate Flamm

Vicepreședinte senior pentru comunicare

E-mail: beate.flamm@also.com

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Elveția) este unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie pentru industria TIC, activ în prezent în 24 de țări din Europa și într-un total de 90 de țări din întreaga lume prin intermediul partenerilor PaaS. Ecosistemul ALSO oferă aproximativ 110 000 de revânzători de hardware, software și servicii IT de la peste 700 de furnizori din peste 1340 de categorii de produse. În spiritul economiei circulare, compania oferă toate serviciile, de la furnizare până la reciclare, dintr-o singură sursă. Divizia de furnizare cuprinde gama tranzacțională de hardware și software. Divizia de soluții sprijină clienții în dezvoltarea de soluții IT personalizate. Ofertele cloud bazate pe abonament, precum și platformele pentru securitate cibernetică, virtualizare și inteligență artificială se află în centrul domeniului de servicii. Pentru mai multe informații, vizitați: https://also.com Acționarul principal este Droege Group, Düsseldorf, Germania.

Grupul Droege

Droege Group (fondată în 1988) este o firmă independentă de investiții și consultanță, deținută în totalitate de o familie. Compania acționează ca specialist pentru programe de transformare personalizate cu scopul de a crește valoarea întreprinderii. Grupul Droege Group combină structura sa de afaceri de familie și puterea capitalului într-un model de afaceri cu capital de familie. Grupul investește capitaluri proprii în "oportunități speciale", punând accentul pe întreprinderile mijlocii și pe spin-off-uri, precum și, în mod strategic, în tranzacții de tip buy & build. Cu principiul său director "Implementarea - prin toate trucurile din carte", grupul este unul dintre pionierii dezvoltării corporative orientate spre implementare. Platformele antreprenoriale ale Grupului Droege sunt aliniate la megatendințele orientate pe termen lung. Entuziasmul pentru calitate, inovație și viteză determină dezvoltarea corporativă. Astfel, Droege Group s-a poziționat cu succes pe piața națională și internațională și este activ din punct de vedere operațional cu platformele sale antreprenoriale în 30 de țări. Mai multe informații la: https://droege-group.com .