1. inapoi

18.11.2020

ALSO Technology devine distribuitor autorizat LENOVO

Cu un ecosistem vibrant de vendori și reselleri, excelență operațională și forță financiară, ASLO Technology își extinde oferta de produse semnând un acord de distribuție, pe plan local, cu Lenovo, cel mai mare producător de PC-uri la nivel global!

Începând cu noiembrie 2020, ALSO Technology devine distribuitor autorizat Lenovo, cel mai mare producător de PC-uri la nivel global și unul dintre cei mai mari jucători pe piața echipamentelor mobile (smartphone/tablete). Prin acest parteneriat, cele două companii urmăresc o mai bună acoperire a pieței de distribuție din România, care este din ce în ce mai specializată, dar și extinderea gamei de produse Lenovo atât pentru reselleri cat și pentru clienții finali. Astfel, toți partenerii ALSO Technology, care au deja acces la produsele inovatoare, cu standarde de înaltă calitate din oferta companiei, acum vor putea beneficia și de vârfurile de gamă ale producătorului Lenovo, având acces rapid la stocuri și prețuri competitive.

“Știm că în acest moment există o cerere extrem de mare în acest sector. În calitate de furnizor de tehnologie, considerăm că ține de competența noastră principală să furnizăm produsele pe care le cere piața, rapid și la un preț excelent! Acesta este motivul pentru care suntem foarte bucuroși de acest nou parteneriat. Beneficiind de relația excelentă a ALSO Group cu Lenovo, vom livra întreaga gamă din portofoliul Lenovo pe piața IT din România, acoperind toate nevoile partenerilor în toate proiectele lor ”, a declarat Alexandru Gheorghiu, Head of 3S, ALSO Technology.

„Lenovo, lider mondial în industria de PC-uri, livrează tehnologie adaptată cerințelor actuale și viitoare ale pieței. Lenovo este dedicat partenerilor cu care lucrează, fie ei distribuitori sau reselleri. În acest sens am decis să ne extindem rețeaua de parteneri și să avem alături ALSO Technology, o companie renumită pentru puterea de distribuție în Europa”, a declarat Aurel Nețin, General Country Manager Lenovo România.Despre grupul ALSO
ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Switzerland) reunește furnizori și clienți din industria IT&C. ALSO le oferă celor 550 de vendori de hardware, software și servicii IT acces la peste 100.000 de clienți, care pot apela la o gamă largă de servicii personalizate din sectoarele de logistică, finanțe și servicii IT, precum și la servicii tradiționale de distribuție. De la dezvoltarea de peisaje IT complexe, furnizarea și mentenanța în ceea ce privește hardware și software până la returnarea, recondiționarea și remarketing-ul hardware-ului, ALSO oferă toate aceste servicii și capabilități. Holdingul este prezent în 23 de țări europene și generează vânzări nete totale de aproximativ 9,2 miliarde de euro, cu aproximativ 4 000 de angajați în anul fiscal 2018. Acționarul majoritar al ALSO Holding AG este Grupul Droege, al cărui sediu principal se află în Düsseldorf, Germania. Pentru mai multe detalii, consultați https://also.com

Despre LENOVO
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, cu 63000 de angajați în 180 de piețe. Cu focus pe livrarea de tehnologii mai smart pentru toți utilizatorii, compania dezvoltă tehnologii care schimbă lumea, creând o societate digitală inclusivă, de încredere și sustenabilă. Prin crearea și dezvoltarea celui mai complet portofoliu de dispozitive și infrastructură smart, Lenovo susține, prin Intelligent Transformation, experiențe mai bune și oportunități pentru miloane de utilizatori din întreaga lume. Pentru mai mute detalii, vizitați www.lenovo.com , conectați-vă cu noi pe LinkedIn , Facebook , Twitter , Instagram , Weibo și citiți cele mai noi informații pe Storyhub .

Disclaimer
Acest comunicat de presă conține declarații legate de viitor care se bazează pe estimările actuale și prognozele managementului ALSO. Riscuri cunoscute și necunoscute, incertitudini și alți factori ar putea duce la diferențe semnificative între declarațiile anticipate făcute aici și dezvoltarea propriu-zisă, în special în ceea ce privește rezultatele, situația financiară și performanța grupului. Acesta nu își asumă nicio responsabilitate pentru actualizarea acestor declarații sau adaptarea acestora la evenimente sau evoluții viitoare.

Contact

Persoana de contact pentru presa:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com