1. inapoi

08.10.2020

SPOTLIGHT ON NEW PLATFORMS

ALSO ROMANIA va organiza al doilea târg virtual al anului pe 22 Octombrie, 2020. Focusul SPOTLIGHT, așa cum se numește evenimentul, va fi pe subiectele legate de “Cloud” și „The Modern Workplace”. De la ALSO Cloud Marketplace, cu multitudinea sa de funcționalități și varietatea de aplicații software, până la produsele IoT (Internet of Things) pentru resellerii care sunt pregatiti să adopte această tehnologie de ultimă oră, de la soluții Hybrid Cloud la Streaming, Gaming și Cybersecurity - evenimentul ALSO SPOTLIGHT oferă informații despre toate subiectele de care sunt intersați clienții orientați către dezvoltare și tot ce e modern.

Evenimentul, care se va desfasura exclusiv pe Microsoft Teams, va conține sesiuni live, seminarii web și discuții intre experți. Există chiar planuri pentru un „concurs de frumusețe”, în care ISV-urile (Independent Software Vendor) mai mici vor avea oportunitatea de a-și prezenta aplicațiile vizitatorilor evenimentului într-un pitch de 5 minute. Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO Holding AG (SIX: ALSN): „Suntem foarte încântați să aducem aceste formate ca eveniment local, alături de experții noștri locali, în ficare țară unde suntem prezenti. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale evenimentului este opțiunea participanților de a intra in legatura unii cu ceilalti dar si cu furnizorii si vendorii. In cadrul acestui eveniment va prinde viață viziunea noastră asupra ecosistemului. ”

Vendorii din cadrul evenimentului sunt companii reprezentate la nivel global, precum Microsoft sau HPE. O primă prezentare generală a evenimentului și formatele pe care le va conține poate fi găsită la: https://www.also.com/ec/cms5/ro_5860/5860_also_spotlight_registration/index.jsp. Participarea va fi gratuită și deschisă tuturor membrilor industriei TIC. Înregistrarea va începe după 02 Octombrie.


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen / Elveția) reunește furnizori și cumpărători din industria TIC și oferă mai mult de 660 de furnizori de hardware, software și servicii IT, acces la peste 110 000 de potențiali cumpărători, care pot apela la un spectru larg de alte servicii personalizate în sectoarele logisticii, finanțelor și serviciilor IT, precum și la serviciile tradiționale de distribuție. De la dezvoltarea solutiilor IT complexe, furnizarea și întreținerea echipamentelor hardware și software, până la returnarea, recondiționarea și remarketingul hardware-ului IT, ALSO oferă toate serviciile ca un ghișeu unic. ALSO este reprezentat în 23 de țări europene și generează vânzări nete totale de aproximativ 10,7 miliarde de euro cu aproximativ 4000 de angajați în anul fiscal 2019. Acționarul principal al ALSO Holding AG este Grupul Droege, Düsseldorf, Germania. Informații suplimentare sunt disponibile la https://also.com.


Grupul Droege
Droege Group (fondat în 1988) este o companie independentă de consultanță și investiții aflată în proprietatea familiei. Compania acționează ca un specialist pentru programe de transformare personalizate, care vizează creșterea valorii corporative. Droege Group combină structura sa corporativă administrată de familie și puterea capitalului într-un model de afaceri de capital familial. Grupul efectuează investiții directe cu capital propriu în companiile derivate ale companiilor și companiile mijlocii în „situații speciale”. Cu principiul director „execuție - urmând regulile artei”, grupul este un pionier în dezvoltarea corporativă orientată spre execuție. Droege Group urmărește o strategie de investiții axată pe megatendințele actuale (cunoștințe, conectivitate, prevenire, demografie, specializare, muncă viitoare, cumpărături 4.0). Entuziasmul pentru calitate, inovație și viteză determină acțiunile companiei. În ultimii ani, Droege Group s-a poziționat cu succes pe piețele interne și internaționale și operează în 30 de țări. Mai multe informații: https://droege-group.com.

Contact

Persoana de contact pentru presa:

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com