1. inapoi

25.08.2021

Premiul Startup: ALSO susține tinerele companii de tehnologie

Pentru a opta oară, ALSO invită tinerele companii de tehnologie la ALSO Startup Award. Toate companiile care oferă inovații pentru industria IT se pot înscrie până la data de 31 august.

Câștigătorii vor avea acces la ecosistemul ALSO avand astfel oportunitatea de a-si marketa produsele. Cu peste 110.000 de reselleri din 90 de țări din întreaga lume, aceasta este o ocazie excelentă de a verifica scalabilitatea configurării afacerii lor. ALSO poate sprijini câștigătorii cu tehnologii IT sau forță de muncă până la echivalentul 20.000 de euro dacă este necesar un efort suplimentar pentru lansarea sau îmbunătățirea comercializării produselor lor. De asemenea, companiile tinere pot beneficia de marketing activ din partea echipelor de vânzări cu experiență. În plus, acestia vor primi sprijin continuu din partea experților interni, precum și a experților externi, de la CEO-ul ALSO la experți și cumpărători din industria TIC.

Pentru a aplica pentru Startup Award, companiile trebuie să prezinte un studiu de caz al afacerii lor în care să curpindă modelul de afaceri și să explice potențialul și puterea inovatoare a ideii lor pentru industria IT. Un juriu format din experți va selecta cei mai promițători candidați care vor fi apoi invitați la o prezentare live. Prezentarea va avea loc la mijlocul lunii septembrie iar câștigătorii finali vor fi anunțați la sfârșitul lunii septembrie.

Gustavo Möller-Hergt, CEO al ALSO Holding AG (SIX: ALSN) subliniază: „Cu acest premiu creăm, pe de o parte, o rampă de lansare importantă pentru tinerele companii de tehnologie, așa cum arată experiența câștigătorilor rundelor de concurs anterioare. În plus față de o rețea mare, le oferim o platformă de cooperare directă și oportunități de vânzare cu resellerii TIC si vendorii din portofoliul ALSO. Pe de altă parte, partenerii pot obține un avantaj competitiv prin comercializarea de noi soluții inovatoare. Premiul creează o situație de câștig pentru toți cei implicați.”

Persoană de contact ALSO Holding AG:

Beate Flamm

Senior Vice President Communication

Telefon: +49 151 61266047

E-Mail: beate.flamm@also.com