1. inapoi

28.07.2021

Citrix si ALSO fac posibila munca de la distanta in Estul Europei

Cu efect imediat, ALSO va distribui produsele Citrix ca agent unic în activitatea clasică de licențiere în Bulgaria, precum și în Moldova, România și importanta piață poloneză. Ca furnizor de Cloud, compania ajunge în toate țările din Europa de Est: Albania, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia de Nord, Moldova, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria.

„Partenerii noștri știu că transformarea și reinventarea modului în care fac business este acum, mai mult ca oricând, esențială. Parteneriatul cu ALSO ne oferă atat nouă cât și partenerilor noștri servicii cu valoare adăugată adevărată, care ne vor permite să ne maximizăm profitabilitatea și să atingem noi oportunități de piață în Europa de Est ”, spune Pilkku Aasma, VP Partner Sales, EMEA la Citrix.

Fără capacitatea de a lucra de la distanță protejând astfel sănătatea noastră, a colegilor, partenerilor de afaceri și a familiilor în timpul pandemiei, „Noul Normal” nu ar fi fost posibil. În viitorul hibrid al Next Normal, munca la distanță va continua să fie o parte esențială a multor companii. Produsele Citrix au un rol important în acest sens. Citrix Workspace permite accesul la distanță la toate aplicațiile și datele de afaceri de pe o platformă centrală. Cu aplicațiile și desktopurile Citrix Virtual, acest acces este posibil din orice sistem de operare sau dispozitiv mobil. Productivitatea și confortul utilizatorului, stabilitatea și securitatea sunt exact punctele cele mai importante pentru companii și angajați în acest moment.

Aceste nu sunt caracteristici doar ceea ce reprezintă Citrix, ci și ceea ce înseamnă ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Îndrumarea intuitivă a utilizatorului și integrarea rapidă permit revânzătorilor să intre direct în afacerea atractivă, bazată pe cloud, ca serviciu. Aplicațiile pot fi practic implementate, găzduite și gestionate, utilizarea poate fi automatizată și consumul poate fi facturat pe o stație de lucru. Acest lucru face ca AMCP să fie platforma optimă pentru comercializarea produselor Citrix.

Gustavo Möller-Hergt, CEO al ALSO Holding AG (SIX: ALSN): „Ne așteptăm la un volum al pieții de 30 de miliarde de euro în Europa de Est și la o creștere medie de 2,7% până în 2023. Multe dintre țările din Europa de Est și companiile lor sunt foarte deschise digitalizării și au văzut deja oportunitățile asociate pentru ei înșiși înainte de pandemie. Cu portofoliul Citrix, avem exact produsele potrivite la momentul potrivit pentru această piață extrem de atractivă."

Persoană de contact ALSO Holding AG:

Beate Flamm

Senior Vice President Communication

Telefon: +49 151 61266047

E-Mail: beate.flamm@also.com