14.01.2022

Nou pe ALSO Cloud Marketplace: Oferte CrowdStrike Managed Security Service Provider

Protejarea datelor în general și a proprietății intelectuale în special este una dintre provocările cele mai complexe cu care se confruntă companiile în prezent. Platforma digitală ALSO pentru securitate cibernetică oferă o varietate de aplicații și servicii care vin în ajutorul specialiștilor în materie de securitate pentru ca aceștia să facă față cu succes aceastei sarcini. În prezent, furnizorul de tehnologie a inclus liderul în securitate cibernetică CrowdStrike în ALSO Cloud Marketplace. Platforma nativă de tip cloud CrowdStrike Falcon oferă o soluție cu un singur agent pentru a opri încălcările, furtul de date și atacurile cibernetice, aliniind perfect oamenii, tehnologia și procesele.

Programul deCrowdStrike Managed Security Service Partner oferă MSSP o soluție de securitate finală, care le pune la dispoziție clienților un nivel ridicat de protecție fiind ușor de implementat și gestionat.

Jan Bogdanovich, SVP Consumptional Business la ALSO Holding (SIX: ALSN), declară: „CrowdStrike este un plus valoros pentru portofoliul nostru de soluții de securitate cibernetică. ALSO Cloud Marketplace este foarte apreciat de parteneri, acesta oferind toate instrumentele necesare furnizorilor de servicii pentru a controla, factura și gestiona serviciile într-o singură platformă. Suntem convinși că acesta este cel mai eficient mod de a livra și gestiona ofertele MSSP.”

Produsele sunt disponibile pe ALSO Cloud Marketplace pentru toate țările ALSO.

Persoană de contact ALSO Holding AG:

Beate Flamm

SVP Sustainable Change

E-mail: beate.flamm@also.com