08.10.2021

Grupul ALSO și RealWear își extind parteneriatul pentru a sustine lucrătorii industriali din prima linie din BeNeLux și Europa de Est

Grupul ALSO a anunțat astăzi extinderea colaborării cu RealWear, cel mai important furnizor mondial de soluții de realitate asistată pentru lucrătorii industriali din prima linie. Furnizorul de tehnologie RealWear va distribui soluțiile sale clienților enterprise din BeNeLux și Europa de Est. Acordul va permite partenerilor de canal să identifice și să gestioneze conturile de întreprindere, precum și să implementeze produse la scară largă.

Abordarea RealWear de realitate extinsă "Reality First, Digital Second" (XR) oferă acestor lucrători acces în timp real la informații și expertiză, păstrându-și în același timp mâinile și câmpul vizual liber pentru muncă. Lucrătorii folosesc comenzi controlate vocal – chiar și în medii cu zgomot ridicat – pentru a colabora cu experți de la distanță sau pentru a naviga prin fluxuri de lucru. În plus, sute de dezvoltatori de software autorizați, inclusiv Cisco și Microsoft, au construit și optimizat aplicații hands-free pe dispozitivele RealWear.

"De la înființarea sa în urmă cu 18 luni, parteneriatul nostru cu ALSO a avut un rol esențial în succesul nostru în Europa Centrală și de Nord și suntem încântați să ne extindem împreună pe piețele de creștere din Europa de Est și BeNeLux", afirmă Owen Loughrey, VP Global Channels, RealWear. "Așteptăm cu nerăbdare să implicăm și să dezvoltăm oportunități în cadrul ecosistemului puternic de revânzători din aceste regiuni și suntem încântați să aducem soluții de realitate asistată RealWear clienților lor enterprise."

ALSO a fost deja un partener cheie de distribuție a RealWear în regiunile centrale și nordice EMEA. În ultimele 18 luni, compania a dezvoltat expertiza și experiența pentru a se asigura că toți clienții RealWear vor avea la dispoziție toate resursele și abilitățile necesare.

Simone Blome Schwitzki, SVP Solutions la ALSO: "Soluțiile de realitate asistată sunt o parte importantă a portofoliului nostru de soluții. Colaborarea cu RealWear ne-a permis să oferim partenerilor noștri cele mai noi tehnologii, ceea ce îi ajută să consolideze relațiile cu clienții lor și să îmbunătățească retenția. Echipa de afaceri ALSO Solutions oferă suport complet de specialitate, iar implementarea poate fi realizată rapid și ușor. Pe scurt: un produs inovator și un serviciu însoțitor ALSO care permite partenerilor să ducă soluția acolo unde trebuie să meargă - la clientul final. "

Despre ALSO

ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Elveția) este unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie pentru industria TIC, activ în prezent în 27 de țări din Europa și într-un total de 93 de țări din întreaga lume prin intermediul partenerilor PaaS. Ecosistemul ALSO cuprinde un potențial total de aproximativ 110.000 de revânzători, cărora le oferim servicii hardware, software și IT de la peste 700 de furnizori din peste 1340 de categorii de produse. În spiritul economiei circulare, compania oferă toate serviciile, de la furnizare la reciclare dintr-o singură sursă. Activitățile de afaceri cuprind domeniile de aprovizionare, soluții și servicii. Oferta cuprinde gama tranzacțională de hardware și software. Soluțiile sprijină clienții în dezvoltarea de soluții IT personalizate. Ofertele cloud bazate pe abonament, precum și platformele pentru securitate cibernetică, virtualizare și IA se află în centrul zonei de servicii. Acționarul principal este Droege Group, Düsseldorf, Germania. Informații suplimentare la: https://also.com .

Despre RealWear

RealWear® este cel mai important furnizor mondial de soluții purtabile de realitate asistată care angajează, împuternicesc și ridică lucrătorul industrial modern din prima linie pentru a efectua sarcini de lucru mai în siguranță și cu o eficiență și o precizie sporite. RealWear oferă acestor lucrători acces în timp real la informații și expertiză, păstrându-și în același timp mâinile și câmpul vizual liber pentru muncă. Lucrătorii folosesc comenzi controlate vocal – chiar și în medii cu zgomot ridicat – pentru a colabora cu experți de la distanță sau pentru a naviga prin fluxuri de lucru.

RealWear oferă singurele soluții purtabile de realitate, susținute pe deplin de cele mai importante aplicații de conferințe video din lume. RealWear este compatibil cu EIP-ul pentru lucrători, construit special pentru industrie și întreprindere, și dispune de singura baterie "full shift" din categoria sa. RealWear este dovedit în acest domeniu cu clienți de talie mondială, inclusiv ExxonMobil, Goodyear, Mars, Colgate-Palmolive și BMW, care îl folosesc pentru a îmbunătăți siguranța la locul de muncă, oferind în același timp un ROI fără precedent.

RealWear are sediul central în Vancouver, Washington, Statele Unite, cu birouri locale în Regatul Unit, Singapore, Germania, Australia, Olanda și Japonia, împreună cu un nou centru de customer experience în Dubai. Poziția numărul unu a RealWear a fost consolidată în continuare, cu o creștere triplă (3X) de la an la an în 2020. Compania a livrat dispozitive purtabile către mai mult de 3.000 de clienți unici din întreaga lume într-o gamă largă de industrii, inclusiv energie, producție, alimente și băuturi, automobile și telecomunicații.

Persoană de contact ALSO Holding AG:

Beate Flamm

Senior Vice President Communication

Telefon: +49 151 61266047

E-Mail: beate.flamm@also.com