1. inapoi

Adobe VIP Marketplace

Gestionați ușor serviciile Adobe în ACMP

Economisiți timp și măriți-vă veniturile cu gestionarea simplă a serviciilor Adobe pentru clienții dumneavoastră, în cadrul ALSO Cloud Marketplace (ACMP). Adobe VIP Marketplace este acum disponibil în ACMP pentru revânzători, oferind o modalitate simplă de gestionare a clienților existenți și viitori ai Adobe.

VIP Marketplace - noua modalitate simplă de comercializare a serviciilor Adobe.

Autentificați-vă în ACMP pentru a adăuga astăzi oferta Adobe VIP
Descărcați ghidul pentru Adobe VIP

Obțineți venituri mai mari, reduceți costurile administrative

Acum puteți accesa produsele Adobe direct în ACMP, oferind mai rapid clienților finali licențe Adobe cu abonament. Măriți profitul companiei dumneavoastră prin configurarea abonamentelor cu reînnoire automată pentru clienții dvs. și reduceți timpul petrecut pe administrarea directă a clienților noi și existenți. Examinați principalele avantaje ale Adobe VIP.

Obțineți venituri mai mari

Adobe VIP folosește reînnoirea automată a abonamentelor, fiind astfel pentru revânzători o sursă de flux de numerar predictibil. Dacă un client nu dorește reînnoirea tuturor licențelor, nu trebuie decât să reduceți numărul de poziții în ACMP înainte de termenul de reînnoire. Aveți și posibilitatea de a dezactiva reînnoirea automată. Puteți utiliza licențele achiziționate până la următorul termen.

Adoptare cu un singur clic

Durează doar un minut să deveniți revânzător certificat Adobe. Luați-vă la revedere de la perioada de inițializare de 14 zile și accesați direct Adobe VIP Marketplace în ACMP. Trebuie doar să alocați Adobe Reseller Service contului dvs. și sunteți gata de comercializarea serviciilor Adobe.

Factură bazată pe tarifare fracționară zilnică

Puteți estima fluxul de numerar deoarece veți fi facturat pentru numărul de zile rămas clienților până la următorul termen. Asta înseamnă că, dacă clienții dvs. mai au 244 de zile până la data de expirare, ei vor fi facturați inițial pentru cele 244 de zile.

Pentru clienți, o experiență fluentă

Clienții finali nu vor experimenta modificări de portal. Clienții dvs. vor accesa în continuare aceeași consolă de administrare, ceea ce înseamnă că nu vor remarca schimbări majore.

Adăugare rapidă a licențelor

Prima dvs. licență poate fi funcțională în doar 10 minute.

Aici regăsiți mai multe informații despre VIP Marketplace

VIP Marketplace: Prezentare generală, termeni și condiții (adobe.com)

Configurare simplă pentru revânzătorii ALSO

Prin adăugarea Adobe Reseller Tenant și prin acceptarea Termenelor și condițiilor, veți primi certificarea de comercializare a produselor Adobe VIP Marketplace prin ACMP în 2 minute. În calitatea dvs. de revânzător, veți administra totul în ACMP și nu veți mai avea nevoie de portalul pentru revânzători.

Puteți aloca noi poziții, migra clienții, gestiona reînnoirile, activa și dezactiva notificările, rezilia contracte etc. Totul într-un singur loc. Vizionați materialele video pentru a vedea cât este de simplu să adăugați Adobe VIP portofoliului dvs. de tehnologii.

Migrate VIP to VIP Marketplace

Dacă deja comercializați Adobe VIP și aveți clienți pe „vechiul” portal de revânzător, puteți migra cu ușurință clienții dvs. de la VIP la VIP Marketplace, trebuie doar să introduceți numărul VIP existent al clientului atunci când generați Adobe Organization Tenant. Este un singur proces. Noi vom migra apoi datele clienților din portalul dvs. de revânzător în ALSO Cloud Marketplace. Revânzătorii vor continua să își gestioneze clienții în consola lor de administrare, iar dvs. veți gestiona totul în ACMP.

VIP vs VIP Marketplace – what the difference?

Produsele sunt aceleași, consola de administrare este aceeași și asistența oferită este identică. Diferența atunci când gestionați tot ce ține de VIP marketplace în ACMP este dată de timpul pe care îl economisiți și eliminarea frustrărilor. O singură sursă pentru toate achizițiile:

  • Alocați poziții pe care utilizatorii le vor vedea imediat
  • Gestionare mai simplă și mai rapidă a comenzilor
  • Automatizarea operațiunilor manuale
  • Nu sunt necesare etape suplimentare pentru generarea comenzilor și apoi așteptarea aferentă procesării acestora
  • O comandă se poate returna (în decurs de 14 zile) cu un singur clic
  • Lucrați în aceeași interfață cu care sunteți deja familiarizat de la Microsoft și alți comercianți.
  • Aveți opțiunea de reînnoire automată sau de a seta și memora detaliile pentru reînnoirile viitoare
  • Puteți rezilia un contract atunci când este nevoie.
  • Nu aveți nevoie de LWS (website de licențiere) și consolă pentru revânzător
  • Plătiți în avans pentru numărul de zile de contract rămase

Aveți control deplin, iar clienții dvs. vor vedea imediat pozițiile pe care le-ați alocat lor.

Deveniți astăzi client ALSO

Echipa ALSO este aici pentru dumneavoastră. Dacă aveți orice întrebări sau solicitări cu
privire la Adobe VIP Marketplace, contactați echipa noastră sau descărcați ghidul
nostru pentru mai multe informații.

PS: Știați că Adobe a acordat ALSO titlul de Partener al Anului EMEA pentru 2020?