Gaming-ul este unul dintre motoarele inovațiilor din domeniul IT&C. Dorința de a crea conținut realist și platforme virtuale performante necesită dotări hardware din ce în mai performante. Aceasta a dus la multe inovații în industria calculatoarelor. Tehnologia avansează rapid și nu este întotdeauna ușor să păstrezi ritmul cu ea. Ca furnizor de tehnologie, ne bucurăm să împărtășim mereu cu dumneavoastră noutățile din domeniu.

ATINGE NIVELUL URMĂTOR CU
PRODUSELE DIN OFERTA ALSO!

Notebook

> Vezi mai mult

Datorită tehnologiilor avansate de economisire a energiei și a unui hardware mai eficient, notebook-urile puternice pot funcționa până la 10 ore. Ecranele integrate au devenit mai rapide, mai luminoase, mai vii și mai bune pentru jocuri. Producătorii de notebook-uri dedicate gaming-ului au încorporate caracteristici de top, pentru performanță și confort, în device-uri portabile.

Cumpără acum

Periferice

> Vezi mai mult

Fiecare gamer are cerințe diferite pentru hardware. Tastaturile mecanice și mousii complet configurabili îndeplinesc această solicitare. Camerele web devin mai importante, utilizatorii vor să arate și altora ce joacă și să facă parte din spectacol. O calitate bună a sunetului a devenit esențială pentru jocuri, sunetul surround și confortul sunt obligatorii. Iar gamerii vor să aibă aceste avantaje pe orice platformă, nu numai pe un computer.

Cumpără acum

Componente

> Vezi mai mult

Aici veți găsi tot ce are nevoie de un gamer. Carduri grafice rapide sau modele performante pentru un buget mai mic. Plăci de bază și procesoare cu cea mai nouă tehnologie. RAM cu frecvențe înalte și latență mică. HDD-uri cu capacități ridicate sau SSD-uri pentru schimb rapid de date. Surse adaptate cerințelor de gaming, cu eficiență energetică ridicată. Și nu în ultimul rând, coolere pentru că orice configurație are nevoie și de o soluție de răcire perfectă.

Cumpără acum

Rețelistică

> Vezi mai mult

Produsele de rețelistică au devenit o parte importantă în setup-ul unui gamer. Noile standarde WiFi cu o viteză mai mare și o latență mai mică, antene mai mari pentru o calitate mai bună a semnalului sunt câteva dintre caracteristicile solicitate de jucători. Integrarea unor instrumente de securitate mai bune și prioritizarea traficului pot fi elemente cheie pentru gaming si streaming.

Cumpără acum

Accesorii

> Vezi mai mult

Accesoriile pot face diferența, pentru o experiență de gaming superioară. Cu hub-urile și comutatoarele potribite, un jucător nu va avea niciodată probleme de conectare.

Cumpără acum

Cloud gaming

> Vezi mai mult

Cum lumea noastră devine din ce in ce mai digitalizată, piața de gaming se schimbă ireversibil: din fizic în digital. Din numeroasele variante de gaming, peste 200 de milioane de gameri aleg cloud gaming, iar asta le permite să se joace de oriunde, de pe orice dispozitiv! Acesta este motivul pentru care este asteptată o creștere a pieței de gaming de la 2B$ astăzi, pana la 8B$, în 2025.

Citeste mai mult

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați:

sales.ro@also.com