Transform to perform

Jedan
dan

19. svibnja 2022

Jedan
format

Hibrid

Jedan
event

25 zemalja

ALSO Channel Trends+Visions 2022

Dana 19. svibnja kreće međunarodni ​
ALSO događaj: Channel Trends+Visions (CTV)

„Transform2Perform” geslo je ovogodišnjeg događaja. Fokus će biti na transformaciji naše industrije – održivi IT i što budućnost sprema za XaaS što su ujedno i središnje teme ovogodišnjeg događaja. Oba ova aspekta iz temelja će promijeniti kanal i način na koji radimo. 

Također, geslo „Transform to perform” shvaćamo prilično doslovno: ove godine imamo zbilja posebnu poslasticu za vas, a ona ima potencijal unijeti revoluciju u virtualne sastanke.

Registrirajte se sada

Nemojte propustiti zaviriti u budućnost tehnologije!

Očekuju Vas

  • inspirativna predavanja
  • okrugli stolovi
  • zanimljive radionice
  • te, dakako, susret sa starim poznanicima i stjecanje novih kontakata.

Događaj će se istovremeno održavati u 25 država, bilo hibridno, uživo, ili potpuno virtualno, što će ovisiti o razvoju događaja.

Više informacija o samom programu uslijedit će uskoro – obavijestit ćemo Vas o svemu. Kao i uvijek, sudjelovanje u događaju CTV je besplatno. Pozivamo sve sudionike da u suradnji s nama oblikuju budućnost prodajnog kanala.

Rezervirajte datum za virtualni događaj, koji će Vam zasigurno biti jedno od najvažnijih zbivanja tijekom 2022. godine!

Don't miss this glimpse into the future

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Transformirajte svoje usluge uz održivi IT

IT partneri moraju osmisliti održive proizvode, s niskom potrošnjom energije, rješenja za kružni (cirkularni) IT kao i ideje za održive operacije u oblaku.

Saznajte o vodećim prizvođačima i produktima, kako IoT može podržati održivost, ponude kružnog (ciruklarnog) gospodarstva i još mnogo toga.

Pročitajte više sada

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Poboljšajte svoje consumptional poslovanje uz ALSO As-a-Service portfelj

As-a-service model poslovanja je velika prilika za partnere. Najzanimljivije pitanje za preprodavače je kako stvoriti relevantan paket za svoje krajnje kupce, nudeći cijeli lanac vrijednosti od softvera i hardvera do ponude i naplate, kao i implementacije vlastitih usluga.

ALSO ima upravo pravu platformu za učinkovito i profitabilno organiziranje vašeg XaaS poslovanja.

Pročitajte više sada