Transform to perform

One
day

May 19th 2022

One
format

Hybrid

One
event

25 countries

ALSO's trade fair Channel Trends+Visions 2022

19 maj är det dags igen: ALSO Groups internationella mässa Channel Trends + Visions (CTV) börjar.

Temat för årets evenemang är "Transform2Perform". Fokus ligger på förändringen i vår bransch – därför kommer framtiden för hållbar IT och XaaS att vara huvudämnena för årets evenemang. Båda kommer att åstadkomma djupgående förändringar i vår kanal och vårt sätt att arbeta.

Dessutom tar vi temat ”Transform2Perform” helt bokstavligt: ​​i år har vi en speciell höjdpunkt som kan revolutionera virtuella möten.​

Anmäl dig nu

Missa inte denna glimt in i framtiden!

Du kan se fram emot

  • inspirerande keynotes
  • spännande paneldiskussioner
  • intressanta workshops​
  • och naturligtvis att träffa gamla bekanta och nya kontakter

Evenemanget kommer att äga rum samtidigt i 25 länder, antingen som ett hybridmöte där deltagarna träffas på plats eller som ett helt virtuellt möte. Evenemanget i Norden kommer att hållas digitalt.

Mer information om programmet kommer snart – vi kommer att hålla dig underrättad. Som alltid är det helt kostnadsfritt att delta i CTV. Vi välkomnar alla deltagare att arbeta med oss för kanalens framtid.

Anmäl dig nu

Don't miss this glimpse into the future

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Förvandla dina tjänster med hållbar IT

Kanalpartners måste komma med hållbart tillverkade produkter, låga energiförbrukningsnivåer, lösningar för en cirkulär IT, samt idéer för hållbar molnverksamhet.

Lär dig mer om vilka leverantörer och produkter som leder vägen, hur IoT kan stödja hållbarhet, erbjudanden om cirkulär ekonomi och mer.

Läs mer

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Utveckla din konsumptionsbaserade tjänsteförsäljning med ALSOs As-a-Service-portfölj

As-a-service-verksamheten är en stor möjlighet för partners. Den mest intressanta frågan för återförsäljare är hur man skapar ett relevant paket för sina slutkunder, som erbjuder hela värdekedjan från mjukvara och hårdvara till offerter och fakturering samt implementering av egna tjänster.

ALSO har exakt rätt plattform för att organisera din XaaS-verksamhet effektivt och lönsamt.

Läs mer