Transform to perform

One
day

May 19th 2022

One
format

Hybrid

One
event

25 countries

ALSOs Channel Trends+Visions 2022

Den 19. mai skjer det igjen: ALSOs Channel Trends+Visions (CTV) går på lufta.

«Transform2Perform» er mottoet for årets arrangement. Fokuset vil være på transformasjon av bransjen vår – Bærekraftig IT og Future of XaaS er derfor hovedtemaene i årets arrangement. Begge vil fundamentalt endre bransjen og måten vi jobber på. 

Vi tar også «Transform2Perform» ganske bokstavelig: I år har vi et veldig spesielt høydepunkt som har potensial til å revolusjonere virtuelle møter.

Registrer deg nå

Ikke gå glipp av dette glimtet inn i fremtiden!

Du kan se frem til​

  • inspirerende foredragsholere
  • kontroversielle paneldiskusjoner
  • interessante workshops
  • og selvfølgelig å møte gamle bekjente og nye kontakter.

Arrangementet finner sted samtidig i 25 land, enten hybrid med et møte på stedet eller rent virtuelt, avhengig av situasjonen.​

Mer informasjon og detaljert programm vil komme snart – vi holder deg oppdatert. Som alltid er deltakelse på CTV gratis. Vi ønsker alle deltakerne velkommen til å jobbe sammen med oss for fremtiden til bransjen.

Hold av datoen for dette virtuelle arrangementet og et av høydepunktene dine i 2022!​

Don't miss this glimpse into the future

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Transformer tjenestene dine med bærekraftig IT!

Kanalpartnere må komme med bærekraftig produserte produkter, lavt energiforbruk, løsninger for en sirkulær IT, samt ideer for bærekraftig skydrift.

Finn ut om leverandører og produkter som leder vei, hvordan IoT kan støtte bærekraft, tilbud om sirkulær økonomi og mer.​

Les mer

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Forbedre din forbruksbedrift med ALSOs As-a-Service-portefølje

As-a-service-virksomheten er en stor mulighet for partnere. Det mest interessante spørsmålet for forhandlere er hvordan man lager en relevant pakke for sluttkundene sine, og tilby hele verdikjeden fra soft- og hardware til tilbud og fakturering, samt distribusjon av egne tjenester.

ALSO har akkurat den rette plattformen for å organisere XaaS-virksomheten din effektivt og lønnsomt.

Les mer