Transform to perform

ALSO CTV 2022 a ajuns la final!

ALSO Channel Trends+Visions s-a încheiat. Vă mulțumim pentru participare. Evenimentul de anul acesta a fost mai bun ca niciodată!

Am adunat cele mai importante momente de la vorbitorii noștri principali și am împărtășit unele dintre cele mai performante sesiuni pe care nu veți dori să le ratați.

09:30 - 10:00

ALSO Solutions - Virtualizing complex solution environments

10:00 - 10:30

Transform
2Perform
- discussion between CISCO and ALSO

10:30 - 11:00

Keynote ALSO - Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO Holding AG

11:00 - 11:45

Panel discussion - Everything as a Service

11:45 - 12:30

Panel discussion - Sustainable IT

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

​Transformați-vă serviciile cu IT sustenabil​

Partenerii trebuie să vină cu produse fabricate în mod durabil, niveluri scăzute de consum de energie, soluții pentru un IT circular, precum și idei pentru operațiuni sustenabile în cloud. ​

Aflați mai multe despre furnizori și produse, despre cum poate IoT susține sustenabilitatea, despre ofertele economiei circulare și multe altele. ​

Citiți mai multe

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Îmbunătățiți-vă afacerea cu portofoliul ALSO As-a-Service

Business-ul as-a-service este o mare oportunitate pentru parteneri. Cea mai interesantă întrebare pentru revânzători este cum să creeze un pachet relevant pentru clienții lor finali, oferind întregul lanț valoric, de la soft și hardware până la cotații și facturare, precum și implementarea serviciilor proprii.

ALSO are exact platforma potrivită pentru a vă organiza afacerea XaaS eficient și profitabil.

Citiți mai multe