Transform to perform

One
day

May 19th 2022

One
format

Hybrid

One
event

25 countries

ALSO Channel Trends+Visions 2022​

Отново е време за международното събитие на АЛСО Channel Trends + Visions, този път на живо.

Мотото ни тази година е Transform2Perform. Ще се фокусираме върху трансформацията в нашата индустрия чрез Устойчивост и Бъдещето на XaaS, двете главни теми на тазгодишното издание. Те ще променят из основи канала и начина ни на работа.

Ние също така буквално приемаме Transorm2Perform и тази година ще поставим специален акцент за Вас на възможността да революционизираме виртуалните срещи.

Регистрирайте се сега

Не пропускайте да надзърнете в бъдещето!

Очаквайте  ​

  • вдъхновяващи идеи ​
  • оспорвани рамкови дискусии​
  • интересни семинари ​
  • срещи със стари познати и нови контакти​

Събитието ще се проведе едновременно в 25 държави или хибридно със среща на място, или изцяло виртуално, в зависимост от обстоятелствата.

Повече информация за конкретната програма ще последва скоро – ще Ви държим в течение. Както винаги, участието в CTV е безплатно. Приветстваме всички участници, които ще работят с нас за бъдещето на канала.​

Запазете датата сега за събитието на ALSO като един от Вашите акценти през 2022г.!​

Don't miss this glimpse into the future

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Трансформирайте услугите си с устойчиви ИТ.

Компаниите трябва да предлагат устойчиви продукти с ниски нива на потребление на енергия, решения за кръгово ИТ, както и идеи за устойчиви облачни решения.

Научете за водещите доставчици и продукти, как IoT може да подкрепи устойчивостта, предложенията за кръгова икономика и други. ​

Прочетете повече сега

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Подобрете бизнеса си, базиран на потребление с портфолиото на ALSO As-a-Service

Бизнесът as-a-service е голяма възможност за партньорите. Най-интересният въпрос за търговците е как да създадат подходящ пакет за своите крайни клиенти, предлагайки цял набор от услуги – от софтуер и хардуер до ценообразуване и таксуване, както и внедряване на собствени услуги.

АЛСО има точната платформа, за да организирате Вашият XaaS бизнес ефективно и доходоносно.​

Прочетете повече сега