Transform to perform

Én
dag

19. maj 2022

Ét
format

Digitalt Event

Ét
event

25 lande

ALSOs digitale event Channel Trends+Visions 2022

Den 19. maj sker det igen: Deltag på ALSOs internationale event Channel Trends+Visions (CTV) .​

Til årets digitale CTV stiller vi skarpt på vores branche med aktuelle emner! Eksperter fra hele Europa og markedets største producenter vil mødes og diskutere temaer som fremtidens logistikkæde og bæredygtig IT.

Glæd dig til en dag fyldt med spændende indlæg og paneldiskussioner, samt masser af mulighed for at netværke med eksperter og kolleger fra branchen.

Tilmeld dig nu Se agenda

Gå ikke glip af årets digitale event!​

Du kan se frem til:

  • Et digitalt event i et helt nyt format: Live fra vores studie i København
  • Inspirerende oplæg og paneldebatter med anerkendte eksperter
  • Key-notes om tidens mest aktuelle emner med Dell, Lenovo, Aruba og Microsoft
  • Netværk med nye og gamle bekendtskaber fra branchen​

Efter et års planlægning, kan vi præsentere et helt nyt format for vores Channel Trends+Visions event 2022. Vi har inviteret eksperter fra hele Europa til vores spritnye TV-studio i Danmark, hvorfra vi vil sende live den 19. maj. Gå ikke glip af spændende paneldiskussioner og key-notes om branchens mest aktuelle emner.

Deltagelse i CTV er gratis.

Don't miss this glimpse into the future

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Se hele agendaen

Transformér dine ydelser med Bæredygtig IT​

I dag er der et stigende krav til, at virksomheder kan tilbyde mere bæredygtige produkter, udvise et lavt energiforbrug, støtte cirkulær IT og levere bæredygtige cloud-løsninger. ​

På årets CTV kan du høre mere om, hvordan leverandører i dag støtter op omkring disse krav fra markedet, samt hvordan IoT bl.a. kan være med til at understøtte bæredygtig udvikling og den cirkulære økonomi.​

Læs mere

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Styrk din performance med consumptional business med ALSO's As-a-Service

‘As-a-service' forretningen fungerer som en unik mulighed for vores partnere. Et af de interessante spørgsmål er, hvordan forhandlere kan opbygge et relevant tilbud til deres kunder ved at tilbyde alle elementer i forsyningskæden; Fra soft- og hardware til levering af tilbud, fakturering samt implementering af sine egne tjenester.

Læs mere