1. tilbage

Transformér dine services med bæredygtig IT

Med lanceringen af grøn-IT i midten 00’erne kom bæredygtighed især på dagsorden hos virksomheder inden for energisektoren, byggeriet, landbruget og bilindustrien. I dag er det blevet en endnu større realitet blandt virksomhederne. IT kan være med til at understøtte virksomheder i deres bestræbelser på at skabe en bæredygtig økonomi og reducere klimaforandringerne. For eksempel bidrager hybrid-arbejde til at reducere virksomheders CO2-aftryk betydeligt. Desuden IoT kan gøre transport, byggerier og produktion mere energieffektivt. AI kan nemlig hjælpe med at optimere logistik eller genkende nye klimamønstre.

Hidtil har mere effektiv hardware og nye opfindelser inden for isolerings- og kølesystemer været i stand til at kompensere for det stigende behov for elektricitet. Dog viser en undersøgelse fra EU-Kommissionen fra 2020, at efterspørgslen bliver så stor, at væksten ikke længere kan opvejes af hardware-, software- eller infrastruktureffektivitetsgevinster.

Set i lyset af dette, er overgangen til den offentlige cloud da en god ting eller er det en risikabel tilgang i forhold til sikkerhed og databeskyttelse? Hvilke ideer og løsninger har leverandørerne for at imødekomme disse bekymringer? Hvordan kan distributører fremme en cirkulær økonomi inden for IT? Hvilke løsninger kan vi tilbyde vores partnere til at hjælpe deres kunder med at etablere mere bæredygtig IT?

Fiona O'Brien, EMEA Chief Channel Officer og Head of EMEA Operations, Lenovo, Joacim Damgard, COO CEE, Microsoft, Pierre-Yves Dutang, Distribution Director Europe hos APC by Schneider Electric og Gustavo Möller-Hergt, CEO ALSO Holding AG, vil diskutere disse og andre spørgsmål i panelet "Bæredygtig IT".

Transform your services with sustainable IT