1. tilbage

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Se hele agendaen

Transformér dine ydelser med Bæredygtig IT​

I dag er der et stigende krav til, at virksomheder kan tilbyde mere bæredygtige produkter, udvise et lavt energiforbrug, støtte cirkulær IT og levere bæredygtige cloud-løsninger. ​

På årets CTV kan du høre mere om, hvordan leverandører i dag støtter op omkring disse krav fra markedet, samt hvordan IoT bl.a. kan være med til at understøtte bæredygtig udvikling og den cirkulære økonomi.​

Læs mere

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Styrk din performance med consumptional business med ALSO's As-a-Service

‘As-a-service' forretningen fungerer som en unik mulighed for vores partnere. Et af de interessante spørgsmål er, hvordan forhandlere kan opbygge et relevant tilbud til deres kunder ved at tilbyde alle elementer i forsyningskæden; Fra soft- og hardware til levering af tilbud, fakturering samt implementering af sine egne tjenester.

Læs mere