1. takaisin

Paranna kuluttavaa liiketoimintaasi ALSO XaaS-portfolion avulla

Sen jälkeen kun vihreän IT:n käsite lanseerattiin 2000-luvun puolivälissä, kestävää kehitystä näytti pitkään tapahtuvan muualla: energia-alalla, rakentamisessa, maataloudessa ja jopa autoteollisuudessa. Nyt se on palannut valloittajana. Tietotekniikka voi tukea maita ja yrityksiä pyrkimyksissä luoda kestävä talous ja pysäyttää ilmastonmuutos. Hybridityö auttaa pienentämään merkittävästi yritysten hiilijalanjälkeä. IoT voi tehdä liikenteestä, rakennuksista ja valmistuksesta paljon energiatehokkaampaa. Tekoäly voi auttaa optimoimaan logistiikkaa tai tunnistamaan uusia ilmastomalleja.

Tähän mennessä eristys- ja jäähdytysjärjestelmien entistä tehokkaammat laitteet ja innovaatiot ovat pystyneet kompensoimaan tuotetun datan jyrkästä kasvusta johtuvaa lisääntynyttä sähkönkysyntää. EU-komission vuonna 2020 tekemässä tutkimuksessa kuitenkin pelätään, että kysynnästä on tulossa niin voimakasta, että kasvua ei voida enää kompensoida laitteistojen, ohjelmistojen tai infrastruktuurin paremmalla tehokkuudella.

Onko siirtyminen julkiseen pilveen hyvä asia energiatehokkuuden kannalta vai riskinottoa turvallisuuden ja tietosuojan kustannuksella? Millä ideoilla ja ratkaisuilla myyjien on vastattava näihin huolenaiheisiin? Miten jälleenmyyjät voivat edistää kiertotaloutta IT-alalla? Mitä ratkaisuja voimme tarjota kanavakumppaneillemme auttaaksemme heidän asiakkaitaan luomaan kestävämmän IT:n?

Fiona O’Brien, Lenovon EMEA-alueen kanavajohtaja ja EMEA-toimintojen johtaja, Joacim Damgard, Microsoftin operatiivinen johtaja CEE-maissa, Pierre-Yves Dutang, Schneider Electricin jakelujohtaja Euroopassa APC:llä ja Gustavo Möller-Hergt, ALSO Holding AG:n toimitusjohtaja, keskustelevat näistä ja muista kysymyksistä Kestävä IT -paneelissa.

Transform your services with sustainable IT