ALSO Cloud Summit 2023

Strategy for Success & Technical Excellence 12 oktober 2023
Locatie van het event: Van Der Valk Tiel

ALSO Cloud Summit - Strategy for Success & Technical Excellence

Beleef de revolutie van cloud technologie, data en AI voor het moderne bedrijfsleven bij ALSO Cloud Summit’23. Microsoft leidt de weg met Modern Work en Azure oplossingen voor ongekende cloud mogelijkheden en de beveiliging daarvan. Maar ook ISV’s kunnen niet ontbreken in de cloud infrastructuur. Met de steeds striktere regels van NIS 2.0 voor het beschermen van uw netwerk en informatiesystemen zijn deze van essentieel belang.

Elk bedrijf kan gehackt worden. Een cybersecurity handboek is onmisbaar om alle aspecten van cybersecurity binnen een organisatie te definiëren, beleid en procedures vast te leggen en bewustzijn bij medewerkers te creëren. Stel sterke beveiligingsmaatregelen, implementeer deze en bouw het vertrouwen bij klanten en partners. Samen zorgen deze maatregelen voor veilige systemen en gegevens beschermt tegen de steeds evoluerende cyberdreigingen.

Zorg dat u de ALSO Cloud Summit niet mist! Hét evenement voor elke Cloud reseller die streeft naar de hoogste beveiligingsnormen. Strategy for Success and Technical Excellence. ALSO is leading the way to a successful cloud business.

ISV’s kunnen ook niet ontbreken in de cloud infrastructuur. Daarom zijn onderstaande ISV’s aanwezig op de ALSO Cloud Summit. Tussen de sessie door kan u de stands bekijken en netwerken met de specialisten.

  • Acronis
  • ESET
  • Vade Secure
  • Ydentic
  • AvePoint
  • QS Solutions


Registreer nu

Key notes

Chris van 't Hof

Chris van ‘t Hof is een internetsocioloog, auteur en presentator op het gebied van cybersecurity. Daarnaast is Chris directeur van het DIVD Dutch Institute for vulnerability Disclosure.Tijdens zijn keynote neemt Chris u mee in de fantastische wereld van hackers. Hij laat u ervaren hoe het is om gehackt te worden en hoe u hiermee om moet gaan.

Astrid Oosenbrug

Met de toenemende digitalisering en cyberdreigingen heeft het Europees Parlement besloten tot een herziening en verbetering, resulterend in de NIS2-richtlijn. Astrid Oosenbrug, expert in cybersecurity, zal u meer vertellen over de NIS2-richtlijnen tijdens haar keynote: NIS2 Directive: friend or foe? Als cybersecurity van vitaal belang is voor uw organisatie, is het tijd om de NIS2-richtlijn nauwlettend te volgen en u voor te bereiden op de nieuwe eisen.

Agenda

Powered by:

Locatie

Locatie van het event:

Van Der Valk Tiel

Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel, Nederland

EVENT STARTS IN:

Registreer nu

ALSO Cloud Summit - Strategy for Success & Technical Excellence 12 oktober 2023