Leading the way

ALSO Channel Trends+Visions 3. maj 2023


Registrer dig her

Velkommen til "LEADING THE WAY"

ALSO Channel Trends+Visions 2023

Endelig vil vi igen slå dørene op til endnu en fænomenal Channel Trends+Visions. Denne gang bliver konferencen afholdt onsdag d. 3. maj 2023 i Farum Arena.

Mød markedets største IT producenter og oplev de nyeste trends og tendenser. Se hvem du kan møde her

Key notes

01 –

Anders Lund Madsen & Michael Andersen

Anders Lund Madsen, Journalist and TV host & Michael Andersen, Management philosopher, occupational psychology advisor and theorist.

Kom med på hemmelige undercover operationer, hvor Michael og hans team har til opgave at angribe virksomheder for at teste deres robusthed mod angreb fra hackere.

Anders Lund Madsen_Michael Andersen

– 02

Rachel Brindley

Senior Director, Canalys

Rachel Brindley administrerer alle aspekter af Canalys' verdensomspændende forretning med individuelt tilpassede channels og leder Canalys' forskningsprogram for Sustainable Channels Analysis.

Sustainability

Paneldebat omkring Sustainability med Nordic Green Solution NGS, BRING, Danske Bank og ALSO

EU vedtog i 2021 det meget omtalte ’Taxonomy Climate Delegated Act’. Taksonomien skal sikre, Parisaftalens målsætning om et klimaneutralt EU inden 2050.

Cybersecurity

Paneldebat omkring Cyber security med ISS, Demant og Forsvaret Efterretningstjeneste.

Cybersikkerhed har aldrig fyldt så meget på ledelsesgangene hos danske virksomheder som det gør i disse år. Vores ekspert panel vil dele sine tanker og ideer omkring, hvordan de anskuer fremtiden og situationen omkring Cybersikkerhed, Cloud eller ikke Cloud og den generelle Data håndtering.

Recap Videos

CTV19 + CTV22

CTV19

Kan du huske stemningen fra CTV19? Eller måske gik du glip af den dengang? Se denne korte video og mærk stemningen. CTV23 bliver endnu mere stemningsfyldt!

CTV22

CTV22 var virtuel, men ikke desto mindre var dagen spækket med gode paneldebatter og keynotes. Se vores recap og fornem hvad du kan se frem til live i år.

Focus topics 2023

Cybersikkerhed

I lyset af den seneste udvikling med flere angrebsflader, større mængder data, flere sårbarheder og mere aggressive cyberkriminelle, er der ingen tvivl om at cybersikkerhed er blevet mere relevant.

As-a-Service

As-a-Service er langt mere tilgængeligt, mere reel og fortsætter med at udvikle sig og blive større. Deltag og bliv opdateret på udviklingen.

Sustainable IT

Enterprise IT står for en væsentlig del af CO2 aftrykket, især grundet den digitale acceleration efter COVID-19 pandemien. Men er der nok fokus på at gøre det mere bæredygtigt?

Channel Trends+Visions starter om

STÆRKE SAMARBEJDSPARTNERE

Registrer dig nu

Udfyld formularen nedenfor og deltag i ALSO Channel Trends+Visions 3. maj 2023

Registrer dig her