SmartPrint gör det attraktivt
att sälja utskrifter

Kunderna säger sällan nej tack när man erbjuder dem något som kan förbättra och effektivisera deras verksamhet – och det kan SmartPrint.

Nu kan du – med hjälp av ALSO och HP – erbjuda dina kunder en SmartPrint-lösning, där dina kunder både kan spara pengar och få mer tid över till kärnverksamheten.

SmartPrint samlar skrivarmaskinvara, service och automatisk beställning och leverans av toner/bläck i en paketlösning som du kan erbjuda direkt till dina kunder till ett lågt, månatligt pris i upp till 5 år. HP service täcker utgifter för tekniker, drift och reservdelar.

När du tecknar ett SmartPrint-avtal med din kund hos ALSO erbjuder vi, under en begränsad period, den första svarta tonern gratis vid första SmartSupplies-leveransen till kundens nya SmartPrint-avtal.

Skicka bara en kopia på SmartSupplies faktura samt kundens namn så gör ALSO en avräkning på din faktura.

Det är ganska enkelt

  • Du köper din kunds nya HP-skrivarmaskinvara och Carepack hos ALSO.
  • Genom ALSO upprättas ett kontrakt på 1–5 år med kunden, där HP står för service (CarePack) och finansiering och SmartSupplies levererar toner/bläck. Klicka in på formuläret längre ner för att få en offert på finansieringen
  • Du lägger som återförsäljare in dig själv och din kund på WePrintSmarter: WePrintSmarter

  • Du kan själv installera den nya skrivarmaskinvaran hos kunden eller låta HP stå för det vid köp av ett installationspaket, som också kan medfinansieras.
  • Din kund betalar ett fast, månatligt belopp, precis som de gör med elräkningen.
  • Om det blir fel på skrivaren felanmäler kunden direkt till HPs support.