Asigură-te că ești pregătit pentru sfârșitul perioadei de asistență pentru Windows 10

Află de ce trebuie să ții pasul cu progresul, făcând upgrade la Windows 11 Pro.

Nu ai timp de pierdut când se apropie sfârșitul perioadei de asistență pentru Windows 10.

  1. Go to Deals & Discoveries

Fii în formă maximă

Asistența pentru Windows 10 se încheie în curând, pe 14 octombrie 2025, iar dispozitivele nu vor mai primi actualizări de securitate și funcții. Fă upgrade chiar acum la computerele cu Windows 11 Pro, pentru a te bucura de o tranziție fluidă și pentru a beneficia de cele mai noi funcții pentru productivitate, securitate și gestionare.

După ce au început să folosească Windows 11 Pro, organizațiile au raportat:

Descoperă noile oportunități

Extrage informații relevante și sporește eficiența, astfel încât echipa ta să lucreze la capacitate maximă. Nu rata ocazia de a face trecerea la Windows 11 Pro și la dispozitive noi care conțin Copilot în Windows2, pentru asistență bazată pe inteligența artificială, funcții care te ajută să te organizezi într-o clipă și performanțe superioare.

Fă-ți planul din timp, pentru a asigura o implementare fluidă a Windows 11 Pro și a dispozitivelor noi.
În plus, munca departamentului IT devine mai ușoară, grație compatibilității aplicațiilor, implementării rapide și scăderii raportate cu 80%1 a apelurilor adresate biroului de asistență.

Te afli în companie bună. Vezi cum alte organizații s-au bucurat de avantajele unice de productivitate și securitate oferite de Windows 11 Pro și de un upgrade fluid de la Windows 10. Află cum alte companii au făcut upgrade cu succes la Windows 11.

Avantaje

Profită de toate resursele disponibile pentru a te familiariza și a realiza implementarea cu încredere.

Planifică upgrade-ul la Windows 11.

Alfă mai multe

Identifică dispozitivele eligibile cu Intune și analizele la nivelul punctelor finale.

Alfă mai multe

Pregătește o implementare pilot.

Alfă mai multe

Contactează echipa ALSO pentru a afla mai multe detalii.

  1. Raportul sondajului Windows 11. Techaisle, februarie 2022. Rezultatele Windows 11 sunt comparate cu cele ale dispozitivelor cu Windows 10.
  2. Copilot în Windows 11 se implementează treptat (în modul de previzualizare) în cea mai recentă actualizare de Windows 11 pe anumite piețe la nivel mondial. Intervalul de disponibilitate variază în funcție de dispozitiv și de piață. Află mai multe.
    Copilot cu protecția datelor comerciale este disponibil fără costuri suplimentare pentru utilizatorii care au un ID Entra și o licență Microsoft 365 eligibilă.
  3. Raport special Work Trend Index: „Ce putem învăța de la primii utilizatori Copilot despre inteligența artificială generativă la locul de muncă?”, noiembrie 2023.
  4. Studiu realizat de Forrester Consulting „The Total Economic Impact™ of Windows 11 Pro Devices”, decembrie 2022. Reține că avantajele cuantificate reflectă rezultatele de-a lungul a trei ani, combinate într-o singură organizație compusă, care generează venituri anuale de 1 miliard USD, are 2.000 de angajați, reînnoiește componentele hardware o dată la patru ani și migrează întreaga forță de muncă pe dispozitivele Windows 11.
  5. Datele programului Asigurare aplicații.