1. Terug

Try & Buy

Test nu gratis een iMac of MacBook Pro

Heeft u altijd al de M1 van Apple willen uitproberen? Dan is Try & Buy de ideale manier om tot 30 dagen gratis en zonder risico één van de nieuwe M1 Apple-toestellen te testen. Als u na deze 30 dagen niet overtuigd is van de voordelen ervan, retourneert u het product simpelweg naar ALSO zonder enige aankoopverplichting!

iMac

Een kleurrijk vooruitzicht voor bedrijven.
Productiviteit met een persoonlijke touch.
De all-in-one voor de allerbeste teams.

Deze computer is een absolute primeur voor het bedrijfsleven. Met een ongelooflijk dun design dankzij de Apple M1-chip. U kan er razendsnel mee in zakelijke apps aan de slag en dankzij snellere machine learning werken zaken als spraakherkenning en beeldverwerking als een trein. Op het schitterende 24-inch 4,5K Retina-display heeft u alle ruimte om te multitasken. De verbeterde 1080p FaceTime HD-camera en microfoons van studiokwaliteit zorgen voor kristalheldere videovergaderingen. MacOS bevat geavanceerde beveiligingsfeatures en is compatibel met Microsoft Office.

Bekijk in webshop

MacBook Pro

De Pro in productiviteit.
Het vermogen om bedrijven te laten groeien.

De populairste Apple notebook voor pro’s in het bedrijfsleven heeft door de Apple M1-chip binnenin een complete metamorfose ondergaan. Dankzij de razendsnelle 8-core CPU en krachtige 8-core GPU zijn uw eigen bedrijfsoplossingen zo gebouwd. De16-core Neural Engine laat machine learning-activiteiten, zoals spraakherkenning en data-analyse, sneller verlopen. Met macOS Big Sur kunt u iPhone-en iPad-apps op uw Mac gebruiken. En de allerbeste beveiliging is al ingebouwd. Met een batterijduur tot 20 uur 2is de 13-inch MacBook Pro bovendien langdurig inzetbaar.

Bekijk in webshop

Wilt u gebruik maken van Try & Buy?

Vul dan uw gegevens in via dit formulier.

Eén van onze Apple-specialisten neemt contact met u op om deze trialperiode samen te bespreken.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens door ALSO Belgium BV worden verwerkt met het oog op de uitvoering van de Try & Buy Campagne. De persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wettelijke voorschriften verwerkt, opgeslagen en vervolgens verwijderd. U hebt het recht op informatie, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, bezwaar en overdraagbaarheid van gegevens. Bovendien hebt u het recht om in beroep te gaan bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit voor gegevensbescherming. Ik ben ervan op de hoogte gesteld dat ik mijn toestemming te allen tijde met uitwerking in de toekomst kan intrekken. Voor deelname is het verstrekken van persoonlijke gegevens vereist.

Heeft u vragen over Try & Buy? Contacteer dan:

Boris van Opstal

Focus Sales Manager Apple B2B/DPP
Tel: +32 472 63 22 38
E-mail: boris.vanopstal@also.com