Apple Services

Mac CTO-tool

De Mac Configure to order tool (CTO-Tool) helpt u bij het samenstellen van een prachtige Mac met de gewenste specificaties. Heeft u specifieke specificaties nodig, dan kunt u uw Mac via ALSO volledig op maat samenstellen? Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een krachtigere processor, meer werkgeheugen of meer opslagcapaciteit. De CTO tool zal in de komende maanden live gaan. Tot die tijd kunt u contact opnemen met: sales.be@also.com Zij stellen de offerte graag voor u samen op basis van de aangegeven wensen.

AppleCare

Uw garantie verlengen op uw Apple-devices? Dit is mogelijk via AppleCare. AppleCare bestelt u gemakkelijk en snel via sales.be@also.com . Voor elke behoefte hebben wij de juiste oplossing. AppleCare is beschikbaar voor Mac, iPad, iPod en TV.

Apple Business Manager

Apple Business Manager kenmerkt zich door functionaliteiten om eenvoudig devices en applicaties te beheren.
Deze functionaliteiten heten DEP en VPP.

DEP

Het Device Enrollment Program (DEP) stelt geautoriseerde Apple-resellers (Authorised en Premium) in staat om via ALSO, Apple-devices voor hun eindklanten (bijv. bedrijven, scholen, overheidsinstanties) bij Apple te registreren. Met Mobile Device Management (MDM) kunnen deze devices vooraf individueel worden ingespoeld, waardoor IT-managers een zero-touch implementatie kunnen uitvoeren. Om voor eindklanten devices te kunnen registreren, is een Apple-autorisatie vereist.

VPP

Het Volume Purchase Program (VPP) is exclusief beschikbaar voor Authorised en Premium Resellers. Dit programma biedt eindklanten in de B2B en het onderwijs de mogelijkheid om apps en content in grote hoeveelheden aan te schaffen en om ze gemakkelijk te verspreiden onder werknemers. Deze apps en content zijn te beheren met Mobile Device Management (MDM) en blijven daardoor in het bezit van de betreffende organisatie. Bij ALSO kunt u als reseller krediet opnemen voor uw eindklanten.

Belangrijk om te weten:

  • Ook de eindklant moet zich registreren.
    Educatie partners: https://school.apple.com
    B2B partners: https://business.apple.com
  • VPP kan niet worden geannuleerd
  • Het is een krediet
  • Binnen 48 uur ontvangt u de link waar je kunt downloaden
  • Kan enkel via een Authorised distributeur besteld worden
  • Is alleen te bestellen via Authorised / Premium resellers