iPhone.
Run uw bedrijf, waar u ook bent.

Altijd en overal klaar staan voor uw klanten hoeft geen moeite te kosten. Dankzij iOS is iPhone een simpel en ongekend krachtig device voor het kleinbedrijf, met standaard ingebouwde tools voor productiviteit, samenwerking en creativiteit.

Supersnel mobiel internet, een lange batterijduur, een stevig design en geavanceerde features voor privacy en beveiliging in iOS maken iPhone tot een perfect bedrijfsmiddel. En dan is er ook nog de App Store met duizenden apps voor het bedrijfsleven, om uw voorraad op peil te houden, samen te werken met uw medewerkers, uw klanten te helpen of je onderneming creatief onder de aandacht te brengen.


iPhone 12.
Een grote sprong voor uw productiviteit.

iPhone 12 voor het bedrijfsleven. Supersnelle 5G. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een nieuw dual camera-systeem voor conferencecalls met hoge beeldkwaliteit, en geweldige foto’s en video’s voor zakelijk gebruik. En een prachtig Super Retina XDR-display zodat u de details ziet die ertoe doen.

iPhone 12. 5G om onderweg enorme bestanden te downloaden en conferencecalls te houden met meerdere camera’s. Een groot 6,1-inch Super Retina XDR-display om presentaties en verkooprapporten te bekijken en met uw team te overleggen. Dual camera-systeem om documenten te scannen en geweldige foto’s en video’s te maken voor zakelijk gebruik, ook bij weinig licht. Eenvoudig samenwerken in apps zoals Microsoft 365 en Google Workspace, en talloze andere apps die in de App Store verkrijgbaar zijn. Face ID voor extra beveiliging van uw device en bedrijfsgegevens. Mogelijk gemaakt door de A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone, en iOS 14. Zodat uw team meer gedaan krijgt dan ooit.

iPhone 12

Lees meer

iPhone 12 Pro

Lees meer

iPhone SE

Lees meer

iPhone 13

Lees meer

iPhone 13 mini

Lees meer

iPhone 13 Pro

Lees meer

iPhone 13 Pro Max

Lees meer