iPad. Gemaakt voor het moderne, mobiele zakenleven.

Met geweldige prestaties, een draagbaar ontwerp en de productiviteitsfeatures in iPadOS kunt u met iPad overal aan de slag.

Met de dunne, lichte en krachtige iPad heeft u overal de vrijheid om productief aan de slag te gaan. Elke iPad is voorzien van een schitterend Retina-display, geavanceerde camera’s en krachtige chips. Dankzij wifi, 4G LTE Advanced en een batterij die de hele dag meegaat komt u nog verder. En met iPadOS en geweldige zakelijke apps in de App Store kun je met iPad overal aan de slag.

iPad Pro. Eén en al scherm.
En volledig klaar voor het bedrijfsleven.

iPad Pro heeft een nieuw design met een indrukwekkend Liquid Retina-display, een A12Z Bionic-chip voor meer power dan de meeste pc-laptops en iPadOS. Dat alles maakt iPad Pro tot een veelzijdige tool voor het bedrijfsleven. Ideaal voor waar u ook naartoe wilt met uw bedrijf.

iPad Pro is een veelzijdige zakelijke tool die u overal mee naartoe kunt nemen. Hij heeft een all‑screen design met een indrukwekkend Liquid Retina-display. Met de krachtige A12Z Bionic-chip gebruikt u moeiteloos professionele apps als Microsoft Office. Met Face ID blijft uw device veilig. Dankzij een batterij die de hele dag meegaat en 4G LTE Advanced komt u nog verder. Met Apple Pencil kunt u documenten annoteren en notities maken. Voeg het Magic Keyboard met ingebouwd trackpad toe voor een volwaardig toetsenbord. Werk moeiteloos samen aan gedeelde projecten met Keynote, Numbers en Pages. En dankzij iPadOS en krachtige zakelijke apps in de App Store bent u met iPad Pro direct klaar om bergen werk te verzetten. Overal.

11-inch iPad pro

Lees meer

12,9-inch iPad pro

Lees meer

iPad air

Lees meer

iPad

Lees meer

iPad mini

Lees meer

iPad mini S6

Lees meer

iPad 9th Gen

Lees meer