1. Terug

Accessoires

Binnen het portfolio van Apple zijn er tal van accessoires om de werkplek compleet te maken. Zo haalt uw eindklant nog meer uit de Apple-devices. ALSO denkt graag actief mee om de juiste samenstelling te maken van accessoires bij het Apple-device.

Waarom zijn accessoires belangrijk:
Geven meer functionaliteit
Bescherming (val- en stootschade)
Volledig advies geven binnen het offertetraject

AirPods
Ongehoord vernieuwend.

AirPods combineren een iconisch design met revolutionaire technologie en geluid van hoge kwaliteit. En één keer opladen is goed voor tot 3 uur bellen.

Met optimale gesprekstijd, het activeren van Siri met uw stem en een draadloze oplaadcase zijn AirPods ongeëvenaard goed. Ze zijn direct klaar voor gebruik met al uw devices. Doe ze in uw oren en ze maken meteen verbinding, zodat u kunt genieten van geweldig geluid waar u stil van wordt

Bestel nu!

AirPods Pro
Geluid waar u stil van wordt.

Actieve ruisonderdrukking voor geluid waar u helemaal in opgaat. In de Transparantie-modus hoort u weer wat er rondom u gebeurt. Zweet- en waterbestendig. En verschillende pasvormen voor optimaal draagcomfort.

Actieve ruisonderdrukking voor geluid waar u helemaal in opgaat. Transparantie-modus waarmee u de wereld om u heen hoort. Verschillende pasvormen voor optimaal draagcomfort. En zweet- en waterbestendigheid. Allemaal in ongelooflijk lichte oortjes die u snel instelt voor al uw Apple devices.

Bestel nu!

AirPods (3e generatie)
Ga op in weergaloos geluid.

De gloednieuwe AirPods. Met ruimtelijke audio waarmee je geluid overal om je heen hoort, Adaptieve EQ die muziek afstemt op de vorm van je oren, en een langere batterijduur.
Ze kunnen tegen zweet en een spatje regen, en het gebruiksgemak is simpelweg magisch.

AirTag
AirTag. Wat weg is, is gezien.

AirTag. Sleutels, portemonnee of tas kwijt? Kijk in de ‘Zoekmijn’-app en u ziet meteen waar je spullen zijn. Speel een geluid af op de ingebouwde speaker of zeg “Hé, Siri. Zoek mijn sporttas. ”Is uw AirTag in de buurt, dan geeft ‘Nauwkeurig zoeken’ op bepaalde iPhone-modellen heel precies aan waar. Is ie verder weg, dan kunnen honderden miljoenen Apple devices in het ‘Zoekmijn’-netwerk helpen zoeken. Volledig anoniem en versleuteld voor privacy.

Bestel nu!

Apple Pro Display XDR
U moet het zien om het te geloven.

Apple Pro Display XDR is gemaakt voor alle professionals in de workflow, van editor en animator tot colorist en fotograaf. De grensverleggende technologie zorgt voor maximale helderheid en contrast, schitterende kleuren en precisie van professioneel niveau.

Nieuw: Apple Pro Display XDR. Een enorm 32‑inch LCD-display met Retina 6K-resolutie en 20,4 miljoen pixels, prachtige brede kleurweergave (P3) en 10‑bits kleurdiepte voor meer dan een miljard kleuren en schitterende kleurverlopen. Extreme Dynamic Range (XDR) met ongeëvenaarde helderheid en contrast voor levensechte, natuurgetrouwe beelden. Een superbrede kijkhoek en referentiemodi die zijn gebaseerd op industriestandaarden. Kies voor glas met nanotextuur om weerspiegeling te verminderen. Voeg er de modulaire Pro Stand aan toe voor meer mobiliteit en flexibiliteit, of gebruik de VESA-montageadapter om ’m te bevestigen aan een VESA-steun of -arm. Dit is een grensverleggend display voor de meest veeleisende professionals.

Bekijk de Apple Pro Display XDR nu

Toetsenborden en muizen

Binnen het productportfolio van Apple zijn er tal van accessoires te vinden om de navigatie te verbeteren of te verfijnen. Hieronder zijn de belangrijkste en bekendste vier uitgelicht.

Magic KeyBoard

Magic Keyboard. De compleet nieuwe manier om met uw iPad te werken.

De Smart Keyboard Folio is een volledig toetsenbord dat heel prettig typt. Pairen of opladen is niet nodig. Tegelijkertijd is het een sterke en lichte cover die de voor‑ en achterkant van uw 12,9‑inch iPad Pro beschermt. Zet uw iPad Pro erop en u kunt gaan typen.

Bestel nu!

Apple Magic Mouse 2

Magic Mouse 2 is oplaadbaar, zodat u geen gewone batterijen meer hoeft te gebruiken. Dankzij de ingebouwde batterij is Magic Mouse 2 niet alleen lichter, maar heeft hij ook minder bewegende onderdelen. Combineer dit met de geoptimaliseerde, naadloze onderkant en u krijgt een muis die gemakkelijk in het gebruik is en soepel over uw bureau glijdt. Dankzij het Multi-Touch-oppervlak kunt u vlot van de ene naar de andere webpagina swipen en door documenten scrollen. Magic Mouse 2 is direct klaar voor gebruik en kan automatisch aan uw Mac worden gekoppeld.

Bestel nu!

Apple Magic TrackPad 2

Magic Trackpad 2 heeft een ingebouwde oplaadbare batterij en is voorzien van Force Touch, zodat u die functionaliteit nu ook op uw desktopcomputer kunt gebruiken. Dankzij vier druksensoren onder het oppervlak kunt u overal klikken. De sensoren herkennen bovendien hoeveel druk u op het trackpad uitoefent. Zo kunnen uw vingers nog beter uit de voeten en heeft u nog meer mogelijkheden om uw content te bewerken. Magic Trackpad 2 heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak dat bijna 30 procent groter is dan bij het vorige trackpad. En door het lagere profiel scrol en swipet u sneller en gemakkelijker dan ooit door uw favoriete content. Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met uw Mac, dus u kunt meteen aan de slag. En de batterij geeft u Magic Trackpad 2 voldoende energie voor ongeveer een maand of meer – zonder tussentijds opladen.

Bestel nu!

Apple Pencil

Apple Pencil. Klikt magnetisch vast. Laadt draadloos op. Werkt supermakkelijk.

Apple Pencil voor iPad Pro is intuïtief, uiterst nauwkeurig en nog prettiger om mee te schrijven en te tekenen. Hij klikt magnetisch vast aan iPad Pro en laadt draadloos op, dus hij is altijd klaar voor gebruik. En met twee keer tikken wisselt u van tool. Dus pak ’m op en maak uw punt.

Bestel nu!