ALSO er mere end en IT-distributør. Med vores tre grene: Supply, Solutions/Cloud & Service, hjælper vi vores ICT-partnere med at gå til markedet

- hele vejen fra kundebehov til implementering af den perfekte løsning.

Supply – hardware & software

I vores webshop får partnere adgang til markedets bredeste udvalg af hardware og software fra mere 250 kendte mærker.

Vores dedikerede produkteksperter hjælper med det helt rigtige valg til din kunde, og sikrer samtidig at vores næsten 300.000 m2 lager er klar til hurtig levering.

Udforsk

Solutions & Cloud

ALSO har et stort udvalg af Cloud-løsninger, et stærkt team af specialister og (som de eneste i branchen) den digitale markedsplatform; ALSO Cloud MarketPlace, der giver dig alle de tools, du skal bruge til at administrere og styre dit cloud-salg.

Samtidig hjælper vi vores partnere med at kigge ind i markedstrends med vores innovative løsninger, der imødekommer virksomheders aktuelle IT-behov – som 360° sikkerhedssetup og innovative konferencedesigns.

Services

Med vores services sikrer vi, at processen fra kundekontakt til implementering bliver en succes, og at der bliver taget højde for alle kundes specifikke behov. ALSO tilbyder vi services, der hjælper dig med alt fra marketing til projektstyring og konfiguration.

Marketingservices

Konfigurationssupport

Salgssupport

Projektstyring

Fordelsprogrammer

Tag din virksomhed til næste niveau

Book et møde

Kontakt

Vil du vide mere om, hvad ALSO kan gøre for dig?
Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

+45 4355 8888 smb.danmark@also.com